Sincerity by Justin Alexander: klassieke looks hergebruikt voor het herfst/winter seizoen 2020!

De nieuwe collectie voor herfst/winter 2020 van Sincerity by Justin Alexander heeft klassieke looks om weten te toveren tot prachtige trouwjurken met de trends van nu.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
  • Justin Alexander
  • Sincerity

Sincerity by Justin Alexander maakt altijd indruk met klassieke looks op basis van traditionele bruidssneden en stijlen die zijn geperfectioneerd met unieke details en de meest trendy invloeden van huidige seizoenen. Ook voor de collectie van het herfst/winter seizoen 2020 is dit niet anders. Ze hebben een tijdloze collectie weten neer te zetten door klassieke Sincerity-looks te hergebruiken en zowel romantische als dynamische styling hieraan toe te voegen. De designers weten met de trends van nu te spelen en deze op geheel eigen wijze in hun ontwerpen terug te laten komen – en het resultaat is verbluffend. Het is de perfecte mix voor een klassieke bruid die toch indruk wilt maken door voor een jurk met een speciaal tintje te gaan. Wij zijn fan!

Ben jij op zoek naar een zeemeerminnenjurk, een baljurk of past een A-lijn trouwjurk toch beter bij jou? Het maakt niet uit, want je vindt deze ontwerpen hier allemaal terug! Alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was, hebben de ontwerpers de mooiste, kleine details aan de jurken toegevoegd die je hart tekeer laat gaan. Denk aan modern kant, sparkles, glitter en tule. Als dit je nog niet overtuigd heeft spring je vast een gat in de lucht wanneer ik je vertel dat laag uitgesneden ruggen en diepe decolletés ook van de partij zijn. De collectie bevat de perfecte elementen voor een trouwjurk die wereldwijd geliefd is!

Zoals we al eerder noemden hebben de designers klassieke Sincerity-looks weten te hergebruiken. Je zult dus een aantal geliefde klassieke en feminiene touches terugvinden waar we al jaren gek op zijn. Het is wederom een collectie die eer doet aan de innovatieve reputatie die het merk in de trouwindustrie heeft. Dus, ben jij nog op zoek naar die perfecte trouwjurk waarin jij je weg naar het altaar gaat maken? Dan is het begin en einde van je zoektocht hier! Neem een kijkje naar de gehele collectie van Sincerity by Justin Alexander voor het herfst/winter seizoen van 2020 en kies jouw favoriet.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!