Sottero and Midgley´s mooiste ontwerpen: droomjurken worden werkelijkheid!

Bekijk onze selectie droomjurken uit de 2016 Sottero en Midgley collectie!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Hartjes hals
  • Bruid
  • 2016

Het vinden van een trouwjurk die én perfect past bij je stijl én aansluit bij het thema van je bruiloft is geen makkelijke opgave. Toekomstige bruiden hebben het grote voordeel dat er een enorm aanbod aan bruidsmode ontwerpers is die jaar na jaar een grote verscheidenheid aan prachtige ontwerpen op de markt brengen. Echter, voor bruiden die nog geen duidelijk beeld hebben van hun ideale jurk kan dit hun twijfel alleen maar vergroten.  Daarom heeft Zankyou een selectie gemaakt van de meest geweldige ontwerpen uit de Sottero en Midgley collectie van 2016.

Sottero en Midgley is een bedrijf dat uitgebreide ervaring heeft met het ontwerpen van trouwjurken voor elk soort en type aanstaande bruid. In onze gallerij hebben we een kleine selectie  gemaakt van hun beste ontwerpen. Hierin stuk voor stuk jurken met zeer elegant vrouwelijk design vervaardigd uit exclusieve stoffen. Design, creativiteit en elegantie ontmoeten elkaar in de collectie. Jurken met verschillende soorten snit en halslijnen die elke vrouw er uniek en speciaal uit laten zien.

Aarzel niet en val als een blok voor één van de ontwerpen uit de Sottero en Midgley 2016 collectie in onze galerij. Gegarandeerd dat je er oogverblindend uit ziet op jouw speciale dag!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!