Sottero & Midgely verbluffen ons met de Bardot collectie voor de lente van 2019!

De nieuwe collectie voor de lente van 2019 van Sottero & Midgley is prachtig. Deze klassieke maar uitdagende Bardot-collectie wil je zeker niet misen!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Verenigd Koninkrijk
  • Maggie Sottero

De naam voor de lente van 2019 is romantiek. De prachtige vrouwelijke ontwerpen die begin oktober in de New York Bridal Fashion Week werden gepresenteerd, waren de eerste aanwijzing dat we het komende seizoen meer gaan zien van de traditionele trouwjurk. Sottero & Midgley hebben deze trend ook toegevoegd aan de nieuwe collectie. De Bardot-collectie – de naam straalt klassieke invloed uit en weerspiegelt de stijl die in elke jurk is terug te vinden – balanceert een fijne lijn tussen traditie en originaliteit. Ze hebben gebruik gemaakt van aloude stoffen om de collectie te moderniseren. En ze hebben ook de focus gelegd op het silhouet van de bruid, die een prinses moet uitstralen.

De princess cut is het idee van de trouwjurk. Elk klein meisje dat nadenkt over haar droom trouwjurk en wat ze op haar bruiloft zal dragen, kan zich hierin vinden. De sprookjesverhalen is nou precies wat de inspiratie was voor de Sottero & Midgley Bardot-collectie. De verbazingwekkende rokken die deel uitmaken van deze collectie jurken zijn adembenemend. Van de veerachtige tule van de Bardot-jurk tot de vloeiend vallende stof met kant van de Zander-jurk, Sottero & Midgley tonen de eindeloze mogelijkheden. Je zult niet in staat zijn om een van deze ongelooflijke ontwerpen te weerstaan!

Veel jurken zijn ook uit de comfortzone van veel vrouwen. De Bardot-collectie bestaat uit opvallende jurken. De combinatie van rijk borduurwerk, uitdagende lage neklijnen en rokken creëert luxe jurken die opvallen tussen de massa. Herkenbaar als couture stukken, hebben Sottero & Midgley een reeks trouwjurken ontwerpen die niet alleen voortreffelijk zijn voor het oog, maar ook nog eens fijn zijn om aan te raken. De jurken bestaan uit satijn en voor de tule is guipurekant gebruikt. Je voelt je echt goddelijk in een jurk uit de Bardot-collectie voor 2019. Dus ontdek het vandaag nog!

Wil je nog meer leuke collecties bekijken of inspiratie opdoen? Bekijk dan Facebook, Pinterest en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Sottero & Midgely verbluffen ons met de Bardot collectie voor de lente van 2019!