Sottero & Midgley bruidsjurken herfst 2016: traditioneel met een vleugje avant-garde

Als je een speciaal en met prachtige details versierde bruidsjurk wilt dragen, mis dan vooral de nieuwe collectie van Sottero en Midgley voor het najaar van 2016 niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Herfst
  • Bruid
  • 2016
  • Sottero & Midgley

De zomer moet er nog aankomen maar toch zijn onlangs al de herfst collecties van de grootste ontwerpers in de bruidsmode wereld uitgebracht. In deze gallery laten wij de nieuwe herfst collectie van Sottero & Midgley voor 2016 zien. Traditioneel maar toch met genoeg innovatie dat het een prachtige en unieke collectie maakt.

De geweldige combinatie van deze twee top ontwerpers heeft weer geleid tot een prachtige collectie van de beste materialen en ontwerpen. In deze collectie vind je ontwerpen met diepe V halsen, prinsessen modellen en bovenal een heleboel edelstenen details die voor een luxueuze uitstraling zorgen.

Wacht dus niet langer en bekijk snel de nieuwe najaarscollectie van Sottero en Midgley voor 2016 en kies jouw favoriet uit! Voel je een luxueuze godin op je bruiloft!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe collecties van de beste ontwerpers rondom de bruidsmode-industrie? Volg ons dan op Instagram en Facebook en mis niks! Bekijk voor de nieuwste trends van 2017 ook onze verzamelingen met bruidsjurken met ilussiestof, met lange mouwen, ronde hals en off-shoulder.

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!