Stoeldecoratie voor de bruiloft: laat je inspireren!

Versier de stoelen voor de trouwceremonie en het diner met deze fantastische stoeldecoratie voor de bruiloft!

  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Stoelen

Een bruiloft vergt altijd veel voorbereiding waarvan vele onderdelen onbelangrijk lijken. Deze details lijken onbelangrijk maar zorgen uiteindelijk voor het grote verschil. Onbetwistbaar belangrijk, en voor de hand liggende onderdelen zijn natuurlijk het kiezen van de trouwjurk, het pak van de bruidegom, het kiezen van de locatie en de decoratie hiervan. Maar als we meer in de details gaan, zien we dat kleine onderdelen het verschil maken: zoals de decoratie voor de  bankettafel of bijvoorbeeld die van de stoelen. Kleine details die er uiteindelijk voor zorgen dat de gasten jullie bruiloft zich altijd blijven herinneren en wat er voor zorgt dat het geheel één wordt, net die finishing touch die je zoekt.

Adverteren

Een mooi gedecoreerde stoel zorgt ervoor dat niet alleen jullie, maar ook de gasten zich koninklijk voelen. In deze galerij laten wij meer dan twintig ideeën zien over hoe de stoel voor de gasten gedecoreerd kan worden. Of het nu om de stoelen bij de ceremonie gaat, de kerkbanken of bijvoorbeeld de stoelen voor het diner.

Je ziet voorbeelden met bloemen waarmee je bijvoorbeeld de rug van de stoel kunt decoreren. Maar je kunt veel meer met bloemen! Je kunt ze in een mason jar aan de stoel hangen, er initialen mee maken, pomponnetjes mee maken of zelfs slingers! Alles is mogelijk!

Stoffen worden ook veelvuldig gebruikt voor de stoeldecoratie. Stoffen kunnen bijvoorbeeld mooi gevouwen worden , worden vastgebonden op de rug van de stoel, vastgebonden worden met een chique broche, of bijvoorbeeld als strik worden geknoopt voor een elegante en romantische twist.

Je kunt het thema van je bruiloft doorvoeren in de decoratie van de stoelen. Een stukje stof in de juiste kleur of vorm, een tekst in een bepaald lettertype op de armleuning, iets persoonlijks of juist iets algemeens. En let natuurlijk ook op dat de stoelen van het bruidspaar herkenbaar gedecoreerd worden! Hoe? Kijk snel verder. De ideeën zijn eindeloos!

Bekijk ook:

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Stoeldecoratie voor de bruiloft: laat je inspireren!