The big fat Indian Wedding van Sarthak & Florianne!

Waan je in Dehli, India met deze geweldige beelden van de meest epische Dehli Wedding van Sarthak en Florianne! Hier kun je geen genoeg van krijgen!

  • Real Weddings
  • International
  • Thema Bruiloft
  • India

Sarthak en Florianne’s liefdesverhaal is één van onze favoriete soorten – schoolgeliefden, gescheiden door tijd en afstand die hun happy-ever-after bij elkaar hebben gevonden! Het gelukkige paar ontmoette elkaar acht jaar geleden tijdens hun studie in de UK. Na een jaar samen te zijn geweest, vloog Florianne terug naar Nederland om haar studie af te maken. Er volgde zeven jaar van een lange afstandsrelatie, wat voor beiden erg moeilijk was. Maar ze hielden vol! En hun liefde werd alleen maar sterker in de loop der tijd. Hun verhaal begon in het Verenigd Koninkrijk en pakte uit in een multicultureel groots Delhi huwelijk in India. En ze konden niet gelukkiger zijn om dit nieuwe hoofdstuk van hun leven te beginnen.

Adverteren

Hun pre-wedding shoot werd geschoten in het prachtige eigendom van Taj Damdama. De pre-wedding foto’s laten zien hoe comfortabel en natuurlijk Sarthak en Florianne met elkaar zijn. Het bruidspaar straalt op elke foto en is ongetwijfeld klaar voor de grote stap om de rest van hun leven met elkaar te delen.

opslaan
Credits: Photography and Film by Twogether Studios

Sarthak en Florianne’s driedaagse huwelijksfeest ging van start in de Leela Ambiance met de “Neel-Angan” thema-uitreiking van Sangeet. Iedereen was super enthousiast om het gelukkige paar samen te zien dansen. De sangeet optredens werden gevolgd door geweldige muziek van de Funky Boyz.

De volgende dag begon met een vrolijke Mehendi-functie in het thema “Tropical Urban Spree”. Het koppel maakte een kleurrijke entree met enkele rookbommen en werd hartelijk verwelkomd door hun familie. Het entertainment voor de middag kwam in de vorm van de Band Peprico.

opslaan
Credits: Photography and Film by Twogether Studios

De cocktail party was een heus “kickass” evenement in A Dot Club XS. Alles werd ingezet om er een geweldig feest van te maken voor de huwelijksdag. Er waren een aantal geweldige optredens van Mansheel Gujral en Mika Singh. De afterparty was ook een totale hit met DJ Ajay Nautiyal.

opslaan
Credits: Photography and Film by Twogether Studios

De huwelijksceremonie van Sarthak en Florianne was een prachtig uitgevoerde muzikale aangelegenheid met de soulvolle stem van Ameya Dabli. Hun geliefden kwamen van over de hele wereld om hen te zien trouwen, om er samen een onvergetelijk huwelijk van te maken.

Bekijk ook zeker de video van de wedding van Sarthak & Florianne door Photography and Film by Twogether Studios. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van dit geweldige bruidspaar en hun onvergetelijke trouwfeest!

De leveranciers van deze real wedding zijn:

Fotografie en videografie: Twogether StudiosLocaties: The Leela Ambience, Cub Xs – A Dot by GNH | Wedding Planner: Evolve Weddings | Make-up: SP Eastland | Entertainment: Ameva Dabli (Bruiloft), Funky Boyz (Sangeet), Unplugged Band Peprico (Mehendi), Magician Shankar Bakshi (Mehendi, Cocktail), Mansheel Gujral (Cocktail), Mika Singh (Cocktail), Shillong Chambers (Bruiloft), DJ Ajay Nautival (Cocktail) | Emcee: Sonam Negi | Bartenders: Indo Fusion Cocktail Services

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

The big fat Indian Wedding van Sarthak & Florianne!