The Great Gatsby stijl voor jouw bruiloft: laat je inspireren!

Pailletten, kralen en veren. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een bruiloft als deze. Ooit gedacht aan een bruiloft in The Great Gatsby stijl? Laat je dan inspireren..

  • Real Weddings
  • Fluwelen
  • Ceremonie
  • Vintage

Thema partijen worden steeds meer gebruikt door bruidsparen om hun trouwdag een alternatief te geven. Het maakt je speciale gebeurtenis origineel en het is extra leuk voor de gasten om in een bepaald thema gekleed te moeten komen. De vintage stijl die wij jou nu laten zien, geïnspireerd door The Great Gatsby, is een verrassende stijl om toe te passen op jullie bruiloft. Ontdek alle details die wij voor jou hebben klaargezet.

Voor een bruiloft in deze stijl, kan de bruid kiezen voor een trouwjurk uit de jaren ´20, waar de pailletten en glitters de nadruk geven. Zie ook de look met bont, zijden stoffen, chiffon en fluweel. Er is zo ontzettend veel mogelijk in deze prachtige stijl. Voor de bruidssieraden geven parelkettingen de finishing touch. Voor de decoratie van de ceremonie kan je kiezen voor banket tafels met een vleugje glamour, zwarte en goude tinten plus wat invulling van zilver.

Ontdek de stijl en vul uw bruiloft met luxe details. De bruiloft die wij jullie hier laten zien, is ontzettend inspiratievol. Mis het dus niet!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!