The Harrogate Bridal Show in Londen: de grootste en langste beurs van de bruidssector!

Ontdek alles over The Harrogate Bridal Show in Londen, de grootste en langste beurs van de bruidssector met de crème de la crème van de bruidssector!

  • Events
  • International
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Bruid
  • Bruidegom

De grootste en langste commerciële beurs van de bruidssector heeft haar deuren weer geopend en de grootste leveranciers en professionals van de sector drie dagen lang welkom geheten. Er deden meer dan 3000 deelnemers aan mee en hieronder vielen de grootste bedrijven en professionals van de bruidssector. Deze mix van merken, de lange duur en de grootste trends zorgden voor enorm veel inspiratie voor het volgende seizoen. Dit vind je allemaal terug in deze galerij waarin wij een selectie van de mooiste foto’s van het evenement gemaakt hebben. Mis deze galerij van The Harrogate Bridal Show London niet en ben meteen op de hoogte van de trends die gaan komen!

Adverteren

Alles op de beurs heeft te maken met de trouwoutfit voor bruiden, bruidegommen en de kleintjes. Terugkomende elementen op de beurs zijn nieuwe tinten, licht kant en 3D borduurwerk in zeer krachtige ontwerpen met versierde vormen. Merken als Papillon de Modeca, Casablanca Bridal en Demetrios presenteren hun uitgebreide en formidabele collecties. We zien bruidsjurken met laag uitgesneden ruggen welke zorgen voor een heel sensueel effect. Daarnaast zien we gepofte mouwen en versierde vormen in zilver, parel en kristal. De beurs heeft alles te bieden en naast bloemendecoraties op hoofddeksels zien we prachtige sieraden en schoenen met een platform.

Voor hem zijn er bruidspakken met Aziatische zijden waar je instant verliefd op wordt, zo zien we dit ook in de collectie van Wilvorst. De pochetten zijn gewaagder dan ooit door andere kleuren, printjes en bijzondere stoffen.  

Een mix van de grootste merken bij elkaar heeft gezorgd voor een groot succes bij The Harrogate Bridal Show in Londen. We hebben de grootste trends voor het komende seizoen kunnen zien en wij kunnen niet wachten! Ontdek nog meer trends in onze selectie van de mooiste ontwerpen van de New York en Madrid Fashion Week voor de voorjaarszomer 2018 hier, met onder andere ontwerpen van Badgley Mischka.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

The Harrogate Bridal Show in Londen: de grootste en langste beurs van de bruidssector!