The Kingsbury, de beste keuze voor uw huwelijksreis!

De huwelijksreis is iets fantastisch om naar uit te kijken! Wij raden je aan om voor een zeer bijzondere bestemming te kiezen, zoals: Sri Lanka.

  • Huwelijksreis Locaties
  • Bruidspaar
  • Sri Lanka

De huwelijksreis kijkt iedereen naar uit. Zodra de voorbereidingen voorbij zijn, met als hoogtepunt een bruiloft in stijl, is het tijd om te ontspannen en te genieten van de beste reis van je leven, of in ieder geval: een reis die jullie voor altijd zal bij blijven. En wat is er nu leuker dan vertrekken naar een unieke bestemming, ergens anders dan de rest van de mensen.

Wij raden u aan de zeer bijzondere bestemming te kiezen, Sri Lanka. Een eiland in Zuid-Azië, waar u kunt genieten van een prachtige omgeving. In het The Kingsbury, een resort gelegen aan het strand, dat een unieke en persoonlijke service geeft aan haar gasten. Waar het verblijf opzicht al een hele ervaring is. Warme kamers in verschillende categorieën met een prachtig uitzicht op zee, groot zwembad en ontspanningsruimte, terrassen en lounges waar u heerlijk kunt dineren.

Wat wilt u nog meer voor een huwelijksreis? Rust en ontspanning in een prachtig eiland dat uw verblijf een en al luxe zal maken. De Kingsbury en u krijgt zeker geen spijt.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!