Trouwen in de lente? Bekijk onze gallery met de leukste lente decoraties voor jouw bruiloft!

Onze favoriete tijd van het jaar is eindelijk aangebroken en daarmee is ook het trouwseizoen van start gegaan. Bekijk hier onze gallery met leuke decoratie suggesties voor de ultieme lente bruiloft!

  • Decoratie stijlen
  • Blikvangers
  • Receptie decoratie

De lente is pas net begonnen en daarmee begint ook onze favoriete tijd van het jaar: het trouwseizoen! De lente is natuurlijk sowieso heerlijk want het weer wordt beter en het blijft langer licht. Ook komt er overal prachtige bloesem aan de bomen en kun je prachtige bloemenslingers samen stellen voor je bruiloft.  Het perfecte seizoen dus voor jouw bruiloft. In deze gallery hebben wij een selectie van ideeën gemaakt waarmee jouw bruiloft met de juiste accessoires en details de ultieme lente bruiloft wordt!

Adverteren

In de lente draait het allemaal om frisse kleuren. Hoe gaaf is het dus om een kleurrijke uitnodiging samen te stellen vol met prachtige bloemen? Andere ideeën die je kunt vinden in deze gallery zijn de meeste mooie boeketten waarbij gekke combinaties van bloemen samen een beeldschoon en lente-proof bruidsboeket vormen. Ook is een veer toevoegen aan de decoratie van je bruiloft onwijs leuk en lenterig en ook iets wat je constant kan laten terugkomen in de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de trouwjurk, of de bruidstaart?

Er zijn dus eindeloze ideeën en mogelijkheden wat betreft decoraties en details voor jouw lente bruiloft. Elk seizoen brengt nieuwe kleuren en trends met zich mee en wij kunnen niet wachten om te zien hoe jullie het voorjaar verwelkomen in jullie bruiloft.

Heb jij nog leuke suggesties voor de ultieme lente bruiloft? Laat dan een berichtje achter onder dit artikel of op Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwen in de lente? Bekijk onze gallery met de leukste lente decoraties voor jouw bruiloft!