Trouwen in de winter? Ontdek deze accessoires die jouw look compleet maken!

Trouwen in de winter heeft charme en gezelligheid, ga jij voor een echte winterbruiloft? Dan moet ook jouw bruidslook worden aangepast!

  • Accessoires bruid
  • Aanbeveling
  • Bruid

Een winter bruiloft wordt steeds populairder, er zijn steeds meer mogelijkheden en dit komt waarschijnlijk ook doordat de temperaturen steeds minder laag zijn in de Nederlandse winters. Een winterbruiloft is dé kans om gebruik te maken van prachtige accessoires in kleuren zoals wit en groen. Verlichting doe je met kaarsen en lantaarns in de kleuren zilver en goud. Trouwen in de winter heeft charme en gezelligheid, ga jij voor een echte winterbruiloft? Dan moet ook jouw bruidslook worden aangepast! En daarom laten we jou in deze gallerij de mooiste accessoires zien voor de winter bruid.

Adverteren

Een trouwjurk is natuurlijk altijd iets spectaculairs, iets dat we de rest van onze levens zullen herinneren. Maar hoe mooi ze ook zijn, er is altijd wel iets dat je nog specialer kunt maken. En dus het aantal accessoires die je kunt vinden vandaag in vele maten en kleuren, is ongelofelijk! Als we focussen op het winter seizoen zien we (nep) bont die een elegante kraag of bolero vormen. Naast het dragen van een jurk, kun je natuurlijk kiezen voor een meer casual look zoals een tweedelige set. Even chic maar wel een stukje gewaagder! Deze look combineer je in de winter met een mooie hoed, handschoenen en een bruidsboeket.

En ontdek ook 21 prachtige haaraccessoires voor winterse bruiloften in 2017!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwen in de winter? Ontdek deze accessoires die jouw look compleet maken!