Trouwen in een pantalon? Origineel en très chique!

Wil jij graag in een pantalon trouwen? Waarom ook niet?! Mis niet de meest chique voorstellen in deze galerij.

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • International

We willen allemaal een trendy bruid zijn, maar tegelijkertijd ook trouw blijven aan onze eigen stijl. Daarom gaan steeds meer bruiden voor een pantalon, en laten ze de jurk of rok voor wat het is. Ontdek in deze galerij de mooiste pantalons om in te trouwen, en wees de chicste bruid ever! Het is iets wat steeds meer bruiden doen, en deze trend van pantalons op een bruiloft, blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Er is daarom ook een grote verscheidenheid aan ontwerpen: skinny jeans, palazzo broeken, culottes … De opties zijn eindeloos. En als je eenmaal de broek hebt gekozen, is er nog één andere beslissing die je moet nemen: Ga je voor een colbert of blouse?

Adverteren

En als je denkt dat een sluier alleen bij jurken past, heb je het mis. Een sluier staat prachtig bij een pantalon. Het is een mooi contrast en, het is, zonder twijfel, hetgeen wat je net die speciale en feestelijke touch geeft aan je outfit. In de galerij vind je een paar fantastische voorbeelden.

Wil je in een broek trouwen, maar wel trouw blijven aan wit? Ook dat is geen probleem. De grote ontwerpers hebben prachtige witte trouwpakken ontworpen voor de moderne bruid. Zijn pantalons bij nader inzien toch niet jouw ding? Ga dan voor een van deze geweldige jurken van Demetrios 2019 of Reem Arca 2019. Wil je nog meer inspiratie? Volg ons dan op InstagramFacebook en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwen in een pantalon? Origineel en très chique!