Trouwjurken collectie Oscar de la Renta 2019: bijzonder en romantisch!

De nieuwe collectie bruidsjurken van Oscar de la Renta 2019 is een chique en elegante collectie voor de hedendaagse bruid.

  • Designers en boetieks

Het goede aan de nieuwe trends in de bruidsmode is de verscheidenheid aan de verschillende stijlen, smaken en modellen. De nieuwe collectie bruidsjurken van Oscar de la Renta 2019 is een chique en elegante collectie. Deze is ontworpen voor moderne vrouwen die graag een high fashion design willen dragen op hun grote dag.

In de trends van deze nieuwe collectie vind je voornamelijk trouwjurken in prinses modellen. Daarnaast zie je ook trouwjurken met een grote rok van tule en stoffen met meer volume, zoals guipure en brokaat. Aan de andere kant zie je zeemeermin trouwjurken voor vrouwen die liever een aansluitende, strakkere bruidsjurk dragen. De collectie bevat ook een tweedelig ontwerp, bestaande uit een palazzo broek met een blazer. Dit is perfect voor een burgerlijke ceremonie of als een tweede outfit op de grote dag.
Wat betreft de halslijnen in de collectie, kiest Oscar de la Renta voor diepe V-halslijnen, open rug, open schouders en trouwjurken met lange mouwen met een bloemborduursel op de tule. Een prachtige collectie die je niet mag missen in deze gallerij. De trouwjurken van Oscar de la Renta 2019 behoren tot de favorieten van bruiden over de hele wereld. Je moet ze zien!
Adverteren

Krijg je geen genoeg van deze beelden? Bekijk dan ook de top ontwerpen van: Hannibal Lagua 2019 ofModeca 2019Wil jij niks van ons missen? Volg ons op PinterestFacebook en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken collectie Oscar de la Renta 2019: bijzonder en romantisch!