• Online magazine
  • De Bruid

De collectie trouwjurken van Sophie et Voilá voor 2021: minimalistisch design met een grote persoonlijkheid!

Sophie et Voilá showde haar nieuwe collectie trouwjurken voor 2021 op de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week. Bekijk de variatie aan stijlen in deze galerij!

  • Designers en boetieks
  • Editorial
  • Sponsored
  • Sophie et Voilá

Een van de modeshows die dit jaar het meeste indruk op ons maakte tijdens de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week was die van Sophie et Voilá. Ze presenteerde een nieuwe collectie die trouw is aan de minimalistische en architectonische stijl die we van haar gewend zijn. Net zoals de essentie van haar bedrijf zien we ook dit jaar weer trouwjurken terug die zich aanpassen aan allerlei soorten vrouwen met verschillende lichaamsvormen, persoonlijkheden en smaken. Om die reden vinden we in deze collectie van trouwjurken voor 2021 de meest gedurfde, verfijnde en eenvoudige ontwerpen: voor ieder wat!

Korte trouwjurken

Als wij een toonaangevend merk op het gebied van korte trouwjurken moeten noemen is het wel Sophie et Voilá. In de nieuwe collectie showt het merk korte trouwjurken in verschillende stijlen: van de meest eenvoudige tot de meest uitgesproken jurken met asymmetrische mouwen en grote strikken die schreeuwen om aandacht!

opslaan
Foto: Sophie et Voilá
opslaan
Foto: Sophie et Voilá

Hoofdaccessoires

Wat is een bruid zonder haar accessoires? Een hoofdaccessoire is zonder twijfel de ideale vervanger van de traditionele sluier en geeft een originele en transgressieve touch aan de look van de bruid. Ga voor extra dramatisch met een XL-hoofdtooi met witte veren of bloemenkronen uit de collectie van Sophie et Voilá.

opslaan
Foto: Sophie et Voilá
opslaan
Foto: Sophie et Voilá
opslaan
Foto: Sophie et Voilá

De perfecte combinatie: zwart met wit

Ben je bekend met de uitdrukking opposites attract? Als jij een chique uitstraling wilt creëren raden we je aan voor de combinatie van zwart en wit te kiezen. We zagen deze combinatie al eerder voorbij komen bij de modeshow van Isabel Sanchís en ook Sophie et Voilá zwicht voor deze geweldige trend. Durf jij het aan!?

opslaan
Foto: Sophie et Voilá
opslaan
Foto: Sophie et Voilá

Ben jij benieuwd naar de rest van de collectie trouwjurken voor 2021? Dan mag je deze galerij absoluut niet missen! Bekijk ook deze video voor de complete modeshow van Sophie et Voilá.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!