Trouwjurken van Carolina Herrera 2017: romantisch en elegant!

  • [ALT] 22+

Het jaar 2017 lijkt nog erg ver weg maar toch hebben de grote merken onlangs hun collectie voor komend jaar tentoongesteld en wij kunnen je vertellen dat de collecties werkelijk waar beeldschoon zijn! In deze gallery laten wij de meest mooie ontwerpen uit de collectie van Carolina Herrera zien.

De collectie van Carolina Herrera draait allemaal om de elegantie van de moderne vrouw. In de collectie zul je veel sensuele ontwerpen zien met transparante halslijnen en met kant bewerkte jurken. Ook zul je in deze gallery de tweedelige trouwjurk zien terugkomen. Dit ontwerp was een grote hit het afgelopen seizoen en het lijkt erop dat deze trend voorlopig nog bij ons blijft. Jurken met een V-hals en illusie halslijnen met de meest prachtige hand geborduurde details kun je ook vinden in deze collectie. Het is werkelijk waar een collectie waar je hebberig van wordt.

Wacht dus niet langer en laat je inspireren door de prachtige ontwerpen van Carolina Herrera 2017!

Wil je up-to-date blijven van alle collecties van de grote merken? Volg ons op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

33 Trouwjurken Inmaculada García 2016: verfrissend en elegant!
Trouwjurken Inmaculada García 2016: verfrissend en elegant!
Verschillende type bruidsjurken waarin jij je droomjurk wel vinden moet! Doe inspiratie op!
23 Trouwjurken met col, elegant en superromantisch!
Trouwjurken met col, elegant en superromantisch!
De trouwjurken laten elk seizoen weer nieuwe trends zien, die we soms even vergeten zijn. Dit is het geval bij trouwjurken met col. Elegant, bedekt maar toch ook erg verleidelijk.
34 Trouwjurken met open rug: sensueel en elegant!
Trouwjurken met open rug: sensueel en elegant!
In deze galerij vindt je een selectie van één van onze favoriete trends van 2018, namelijk; de open rug. Laat je inspireren door de prachtige designs.

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie