Trouwjurken van Carolina Herrera 2017: romantisch en elegant!

  • more 22+

Het jaar 2017 lijkt nog erg ver weg maar toch hebben de grote merken onlangs hun collectie voor komend jaar tentoongesteld en wij kunnen je vertellen dat de collecties werkelijk waar beeldschoon zijn! In deze gallery laten wij de meest mooie ontwerpen uit de collectie van Carolina Herrera zien.

De collectie van Carolina Herrera draait allemaal om de elegantie van de moderne vrouw. In de collectie zul je veel sensuele ontwerpen zien met transparante halslijnen en met kant bewerkte jurken. Ook zul je in deze gallery de tweedelige trouwjurk zien terugkomen. Dit ontwerp was een grote hit het afgelopen seizoen en het lijkt erop dat deze trend voorlopig nog bij ons blijft. Jurken met een V-hals en illusie halslijnen met de meest prachtige hand geborduurde details kun je ook vinden in deze collectie. Het is werkelijk waar een collectie waar je hebberig van wordt.

Wacht dus niet langer en laat je inspireren door de prachtige ontwerpen van Carolina Herrera 2017!

Wil je up-to-date blijven van alle collecties van de grote merken? Volg ons op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

51 Bruidsjurken met een V-hals: sexy en elegant!
Bruidsjurken met een V-hals: sexy en elegant!
Verlies de mogelijkheid niet om te stralen in een jurk met een V-hals, zoals een van deze schitterende trouwjurken. Word de sensatie van de dag voor je gasten. Ontdek de jurken hier!
39 Bruidsjurken met strikken: romantisch en origineel!
Bruidsjurken met strikken: romantisch en origineel!
Als je een echte romanticus bent en graag een zoete en vrouwelijke look wilt dragen op jouw bruiloft, kijk dan eens naar deze bruidsjurken met strik. Elegant, lieflijk en boven alles, supermooi!
36 Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bent u op zoek naar een bruidsjurk met een elegante en verfijnde uitstraling? Neem dan een kijkje in onze galerij van trouwjurken met een boothals ontwerp...

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie