Trouwjurken van Elie saab 2017. Ontdek de mooiste designs!

Haute couture voor aanstaande bruiden! Ontdek de allermooiste collectie voor 2017.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruid
  • Elie Saab

Wanneer we het hebben over de Libanese ontwerper Elie Saab dan is het eerste waar je misschien aan denkt zijn verfijnde en luxe ontwerpen. Na het uitbrengen van zijn ‘ready to wear’ collectie had hij het gevoel dat er iets ontbrak, dus besloot hij in het diepe te springen en een haute couture bruidscollectie uit te brengen, tot de vreugde van vele vrouwen. Zankyou mocht hiervan getuige zijn en de collectie voor 2017 is zo spectaculair dat wij niet konden wachten om ze met jullie te delen.

Adverteren

Elie Saab heeft al eerder geproefd van de bruidswereld toen hij meewerkte aan de collectie van Pronovias. Van af nu heeft zijn eigen bedrijf een eigen collectie bruidsjurken voor bruiden die er uniek uit willen zien op de grote dag. Zijn ontwerpen hebben de karakteristieken van een zeer traditionele collectie maar toch met een flair van de moderne, romantische vrouw, terwijl hij ook nog zijn typische verfijnde en glamoureuze stijl toevoegd.

Verfijnde designs met een boho chic tintje. Bij deze jurken is het niet nodig om accessoires te dragen, de jurk doet al het werk! Ontdek ze nu!

Bekijk ook: de bruidsjurken trends voor 2017, wees een fashionista op jouw grote dag!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken van Elie saab 2017. Ontdek de mooiste designs!