Trouwjurken van La Sposa 2018: voor de echte romanticus!

Je mag de collectie trouwjurken van La Sposa 2018 absoluut niet missen! Een grote variëteit van prachtige jurken gebaseerd op de nieuwste trends!

  • Trouwjurk stijlen
  • Bruid

Ben jij een eindeloze romanticus, ga je trouwen en ben je nog opzoek naar een trouwjurk voor 2018? Houd je van elegante en verfijnde ontwerpen? Dan mag je de collectie bruidsjurken van La Sposa voor 2018 absoluut niet missen! De prachtige ontwerpen die zij online aanbieden zijn ontworpen in het bedrijf St. Patrick. Ontdek de grote variëteit binnen de ontwerpen en kies jouw favoriete stijl uit!

Adverteren

In de nieuwe collectie zien we dat de trends voor het nieuwe jaar het verschil maken tussen de collecties uit het verleden en nu. De jurken met tule en gaas zijn verleden tijd en worden omgeruild door jurken versierd met bloemen en ander boorduurwerk. De transparantie in de jurken en de trouwjurken met open rug zorgen voor een heel sensuele uitstraling van de vrouw. De trouwjurken met boothals zijn ook super elegant en daarmee zit je altijd goed. De bruidsjurken met crêpe zien er ook geweldig uit. Doordat de stof om het lichaam gewikkeld zit lijkt het net een tweede huid, waardoor het heel sensueel oogt.

De nieuwe collectie van La Sposa voor 2018 bevat meer dan 70 modellen. Een eindeloze reeks van trends die je niet wilt missen en waar je sowieso een favoriet uit kunt halen. Je zult ze geweldig vinden! 

Voor meer trends, inspiratie & leuke kiekjes volg je ons op Instagram Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken van La Sposa 2018: voor de echte romanticus!