Trouwjurken van Sottero en Midgley voor 2020: maak een statement met luxe stoffen!

De ontwerpers van Sottero en Midgley hebben zich weer uitgesloofd met de mooiste ontwerpen voor 2020.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
Het uitkiezen van een trouwjurk is een speciale taak. Net als met het vinden van een partner is het zo dat je het op een gegeven moment gewoon weet, omdat het goed voelt. Er zal een moment zijn dat jij je ogen op een trouwjurk werpt en het voelt alsof de wereld om je heen stilstaat. Het vuur in je wordt aangewakkerd en vanaf dat moment wil je alles weten over de jurk; de stof, de herkomst, de retailer en nog veel meer. Tegelijkertijd raak je nu in contact met een ontwerper van trouwjurken die zich al jaren wijdt aan het kleden van bruiden die op de trouwdag verschijnen in couture, chique en statement outfits, die comfortabel zijn en hen tegelijkertijd laten voelen alsof ze de wereld aankunnen.
Wij waarschuwen je alvast, want bij het bekijken van deze galerij zal je dit wellicht voelen. De jurken zijn ontworpen door de designers van Sottero en Midgley die al langer dan 15 jaar aan de mooiste ontwerpen werken. In deze collectie halen ze alles uit de kast voor de bruid van de 21e eeuw – met zeemeerminnenjurken tot aan luxueuze kanten stoffen.
De ontwerpers van Sottero en Midgley werken seizoen op seizoen weer aan de mooiste ontwerpen voor de meest trendy bruiden. Of jij nou een bruid bent met class of pop, er is geen twijfel over mogelijk dat je verliefd zult raken op de jurken in deze collectie. Kijk snel naar de jurken en ontdek jouw stijl voor 2020!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!