Unieke Desert Wedding in de Cactus Oase

Een woestijn bruiloft in een heuse Cactus Oase; laat je verrassen door deze unieke en exclusieve Dessert Wedding styled shoot!

  • Real Weddings
  • Thema Bruiloft

Waan je in de Desert in een échte Cactus Oase! Droom weg bij deze fantastische beelden van een woestijn bruiloft en laat je inspireren door deze exclusieve beelden voor jouw grote dag! Fotograaf Christine van Christine’s Moments vertelt: “De Desert Wedding is neergezet om een exclusief beeld te creëeren met betrekking tot de sfeer van een woestijn bruiloft. We hebben de shoot als eerste mogen houden in de corona tijd in de Cactus Oase.

opslaan
Credits: Christine’s Moments
Adverteren

Christine’s Moments over de styled shoot: “De dag verliep soepel. Toen het haar en de make-up van het koppel werden gedaan zijn de fotografen aan de slag gegaan met de detailfoto’s van de stationary en de sieraden. Daarnaast hebben we met de styling gezocht naar de mooiste plekken voor de backdrop en de tafel. Alle leveranciers gingen aan de slag met het werk. Het was een leuke en spontane sfeer.”

opslaan
Credits: Christine’s Moments

Een leuk weetje over de shoot is dat er in de Cactus Oase ook een papegaai aanwezig was. Deze maakte de hele tijd grappige dierengeluiden, wat er ongetwijfeld voor zorgen dat iedereen in een goede mood was! Kortom: een ideaal en toepasselijk sfeertje voor deze Dessert Wedding! Wij van Zankyou zijn in ieder geval fan van deze Wedding in Desert Style!

opslaan
Credits: Christine’s Moments

“Nadat het koppel zich had omgekleed zijn we begonnen met de shoot. Het was een spontaan stel en het was de eerste keer dat ze mee deden aan een Styled wedding shoot. Ondanks dat waren ze écht super, je kon zien dat ze echt super verliefd waren en dit kwam zeker ten goede voor de foto’s!” Aldus fotograaf Christine’s Moments. En wij van Zankyou sluiten ons hier helemaal bij aan; wat een heerlijke beelden van een verliefd koppel in de Cactus Oase!

opslaan
Credits: Christine’s Moments

“Uiteindelijk hebben we de taart laten aansnijden en hebben we na de styled shoot allemaal gezellig een stukje taart op en de shoot geëvalueerd.” – Aldus Christine’s Moments! Je begint toch spontaan te watertanden bij deze prachtige taart? Een unieke bruidstaart met echte vetplantjes als decoratie – we love it! Wat een waanzinnige en unieke locatie voor een Desert Wedding styled shoot,  Christine’s Moments vertelt: “Iedereen vond de sfeer super en was het eens dat we allemaal te warm waren gekleed op zo’n warme bestemming.

opslaan
Credits: Christine’s Moments

De leveranciers van deze Dessert Wedding styled shoot zijn:

Fotograaf: Christine’s Moments | Bloemist: Flora Lisa | Bruidstaart: De Taartenstudio | Wedding stationery: Lab 1823 | Sieraden & trouwringen: Goudsmid 10-Line Jacqueline Vugs | Trouwpak & trou

wjurk: Beijer Besselink |Make-up & hairstyling: Esmiralda de Waal | Stylist: Lots of Love Styling | Model bruid: Iris Borgman | Model bruidegom: Thijs Stroot

Overzicht prijzen van de geleverde diensten:

Fotograaf Christine’s Moments € 1549,-
Bloemstylist Flora Lisa € 749,-
Bruidstaart De Taartenstudio € 200,-
Wedding stationery Lab 1823 Zeer divers – vanaf ong. €350,-
Sieraden & trouwringen Goudsmid 10-Line Jacqueline Vugs Oorbellen 14k geelgoud met rookkwarts: €795,- | Armband met ruwe diamanten: €395,- | Ring 14k geelgoud met groene galaxy diamant: €1695,- | Set dames glade ring 14k geelgoud: €795,- | Met zijring V-vorm galaxy diamanten: €1195,- | Herenring 18k champagne goud: €1100,-
Make-up & hairstyling Esmiralda de Waal €300,- incl. proefsessie
Styling Lots of Love Styling Prijzen zijn in overleg met bruidspaar

Meer bruiloft inspiratie opdoen? Dan mag je deze styled shoots ook zeker niet missen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Beijer Besselink Bruidsmode Boetiek
Lab 1823 Uitnodigingen en Stationery
Goudsmid 10-Line Juweliers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Unieke Desert Wedding in de Cactus Oase