Vera Wang trouwjurken 2018: een unieke collectie

Originaliteit is benadrukt in de nieuwe collectie trouwjurken van Vera Wang voor 2018! Unieke looks voor de elegante bruid!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Bruid
  • Vera Wang

De talrijke bruidsmode bedrijven van vandaag bieden ons de nieuwste en beste trends voor onze bruidsjurk. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om een stijl te vinden die wij mooi vinden! Maar vele van deze designers hebben een vergelijkbare stijl. In deze galerij tonen wij je iets compleet anders: de trouwjurken van Vera Wang voor 2018. Een selectie van ontwerpen vanuit een ander oogpunt – originaliteit is benadrukt in de collectie van deze Amerikaanse ontwerper.

Adverteren

Het kenmerk dat de jurken in deze collectie gemeen hebben zijn de bijzondere mouwen. Pofmouwen op bruidsjurken met blote schouders, tulle mouwen op jurken met volumnieuze rokken, uitlopende mouwen voor een sensuele look. Ook zien we veelvoudig transparante stoffen terugkomen. Om de looks helemaal af te maken zien we zwarte accenten die zorgen voor een origineel en elegant contrast. Romantische asymmetrie en accessoires voor een elegante bruid.

De visie van deze collectie trouwjurken gaat verder dan de klassieke silhouetten en halslijnen – deze trouwjurken hebben een grote persoonlijkheid en de nieuwste trends. Ontdek de 2018 trouwjurken van Vera Wang en kies één van deze ontwerpen om ¨Ja, ik wil!¨ in te zeggen tegen jouw grote liefde!

Voor inspiratie, prachtige foto’s en té gekke win acties volg je ons op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Vera Wang trouwjurken 2018: een unieke collectie