X

Vera Wang trouwjurken 2018: een unieke nieuwe collectie

  • [ALT] 13+

De talrijke bruidsmode bedrijven van vandaag bieden ons de nieuwste en beste trends voor onze bruidsjurk. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om een stijl te vinden die wij mooi vinden! Maar vele van deze designers hebben een vergelijkbare stijl. In deze galerij tonen wij je iets compleet anders: de trouwjurken van Vera Wang voor 2018. Een selectie van ontwerpen vanuit een ander oogpunt – originaliteit is benadrukt in de collectie van deze Amerikaanse ontwerper.

Het kenmerk dat de jurken in deze collectie gemeen hebben zijn de bijzondere mouwen. Pofmouwen op bruidsjurken met blote schouders, tulle mouwen op jurken met volumnieuze rokken, uitlopende mouwen voor een sensuele look. Ook zien we veelvoudig transparante stoffen terugkomen. Om de looks helemaal af te maken zien we zwarte accenten die zorgen voor een origineel en elegant contrast. Romantische asymmetrie en accessoires voor een elegante bruid.

De visie van deze collectie trouwjurken gaat verder dan de klassieke silhouetten en halslijnen – deze trouwjurken hebben een grote persoonlijkheid en de nieuwste trends. Ontdek de 2018 trouwjurken van Vera Wang en kies één van deze ontwerpen om ¨Ja, ik wil!¨ in te zeggen tegen jouw grote liefde!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie