X

Veren op je bruiloft: de nieuwste decoratie trend voor het voorjaar!

  • [ALT] 14+

Zolang de aarde ronddraait zullen er altijd nieuwe trends verschijnen in de bruiloft wereld en dit is weer eentje waar wij gek op zijn! Vaak zijn de trends seizoensgebonden en dit is er echt eentje typisch voor het voorjaar en begin zomer. Niet alleen zijn veren een mooi religieus symbool (“When angels are near feathers appear”) maar ze staan ook symbool voor de liefde, bescherming en spiritualiteit. Als je niet zo van de symbolen bent dan zijn veren ook onwijs leuk voor een bohemian thema bruiloft.

Veren zijn zowel leuk in de decoratie als verwerkt in je outfit. Een bruidsjurk met veren is niet alleen geraffineerd maar ook modern. Ook zijn veren onwijs gaaf wanneer ze verwerkt zijn in je kapsel. Zelfs op je bruidstaart zijn veren een echte showstopper. In deze gallery geven wij je verschillende suggesties om veren te verwerken in jouw grote dag! In de uitnodigingen, tafel decoratie, haar decoratie of verwerkt in je bruidsboeket, we love veren!

Bekijk dus snel deze gallery en laat je inspireren door deze superleuke trend!

Voor meer inspiratie en de nieuwste trends in de bruiloft wereld, volg ons op Instagram en Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie