Speciale Moederdag: perfecte jurken voor de moeder van de bruid!

Een belangrijk element in alle voorbereidingen en de organisatie van een bruiloft. Een speciale plaats en mist nooit iets! Ja, we hebben het hier over Moeders! Wat een toppers, dit is dan ook voor de moeder van de bruid! Zodat zij er ook oogverblindend uit zal zien op de bruiloft.

  • De gasten
  • Gast

Meestal is de moeder van de bruid op de achtergrond, maar ze speelt wel een belangrijke rol op jouw bruiloft. Zij is meestal ook de eerste in het geven van advies aan de bruid, ze vergezeld haar dochter naar de keuze van allerlei details en vertrouwt haar volledig. Zeker een van de moeilijkste taken, zij zorgt er mede voor dat alles goed gaat. Het is Moederdag  daarom willen we hulde brengen aan al die moeders die betrokken zijn bij de voorbereiding van een bruiloft van haar dochter.

Adverteren

Moeders hebben een belangrijke rol dus ook zij mogen er oogverblindend uitzien. Hier kun je allerlei mooie feestjurken vinden. Van korte jurkjes of in twee stukken in gladde tinten of steentjes. en sommige zelfs versierd met veren. Tot een gladde lange jurken of mooie bloemenprints en asymmetrisch. De populairste kleur jurk is blauw, die nog steeds een grote trend is dit jaar. Laat je hier inspireren door deze prachtige jurken!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Speciale Moederdag: perfecte jurken voor de moeder van de bruid!