Vind een frisse, nieuwe look met de 2018 herfstcollectie van Justin Alexander

De nieuwe bruidscollectie van Justin Alexander voor herfst 2018 is perfect voor de moderne bruid die op zoek is naar een nieuw soort jurk, dat nog steeds de romantiek en elegantie van meer traditionele bruidsstijlen uitstraalt.

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Chic
  • 2018
  • Justin Alexander

Tijden veranderen: de moderne en modieuze vrouw heeft vaak moeite met het vinden van een trouwjurk dat hun eigentijdse gevoel voor mode combineert met traditie. Als reactie hierop beginnen de meest innovatieve merken met het ontwikkelen van nieuwe, creatieve ideeën, patronen en pasvormen die beter bij de wensen van de moderne en modieuze vrouw passen.

De nieuwste collectie van Justin Alexander is precies waar de moderne bruid naar op zoek is, met een perfect balans tussen gewaagde designs en absolute verfijning. Justin Alexander neemt afstand van traditie en introduceert nieuwe ontwerp elementen die perfect zijn voor moderne bruiden die op zoek zijn naar iets unieks. Denk aan: een broek, hoge splits en hoge kragen. De unieke designs zijn gemaakt van de mooiste delicate stoffen en hebben veel romantische bloemige details en sprankelijke versieringen: zo wordt vrouwelijkheid feilloos gecombineerd met unieke designs.

Kies voor een elegant en chique uiterlijk in één van de meer getailleerde jurken, met de meest prachtige A-lijnen en sweetheart halslijnen. Ook dit jaar zien we veel geborduurde stoffen terug! Justin Alexander weet als geen ander om drama te creëren in de trouwjurken: met majestueus gelaagde tule rokken, lange slepen en de meest gedetailleerde accessoires. De details worden op zo’n meesterlijke en elegante manier toegepast, dat iedere jurk een waar meesterwerk is.

Als jij op zoek bent naar een bruidsjurk die écht weergeeft wie jij bent en wat jouw stijl is, dan ben je bij Justin Alexander aan het juiste adres. De kunstzinnige mix van moderne jurken met de meest vrouwelijke vormen, en een waanzinnig groot aanbod van stijlen, maakt dat jij zéker jouw droomjurk zult vinden in deze collectie. Kijk snel in onze gallerij – je zult verliefd worden!

Meer inspiratie op doen? Vergeet ons dan niet te volgen op Instagram, Facebook en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Vind een frisse, nieuwe look met de 2018 herfstcollectie van Justin Alexander