• Online magazine
  • De Bruid

Word verliefd op de herfstcollectie 2020 van Maggie Sottero: een mix van elegantie, glamour en stijl!

Maggie Sottero is terug en verblijdt ons met de nieuwe herfstcollectie voor 2020. Neem een kijkje naar de elegante, glamorous en stijlvolle ontwerpen!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
  • Maggie Sottero

Laat die Corona tranen achter je want wij hebben iets leuks voor je! Wij schreeuwen het uit van enthousiasme bij het zien van de nieuwe collectie van Maggie Sottero voor herfst 2020. De prachtige ontwerpen zijn zowel glamorous als elegant en perfect voor jouw trouwdag. Kijk met ons mee!

We worden op slag verliefd bij het zien van de romantische en betoverende designs uit de collectie voor herfst 2020. Met jaren ervaring weet Maggie Sottero al duizenden bruiden te helpen aan een trouwjurk die, net als hun partner, hun hart gestolen heeft. Het merk biedt een brede variatie aan verschillende stoffen en details met deze nieuwe collectie. Bereid je voor op trouwjurken met details zoals parels, kant en fijne versieringen. Het is weer genieten!

De trouwjurken zijn echt magisch en inspirerend. Het prestigieuze merk komt het seizoen binnen met ontwerpen die we nog nooit hebben gezien en halen zelfs Swarovski kristallen aan de haal. Alle trouwjurken zijn elegant, klassiek en glamorous – wat wil je nog meer!? Neem een kijkje in deze galerij en zoek jouw favoriete trouwjurk uit. Als jij ervan droomt om in een zeemeerminnen jurk te trouwen dan wil je de Coretta niet missen. Ben jij meer een fan van een trouwjurk met een lage rug, dan val je sowieso voor de charmes van Lydia of Nikki. We houden je niet langer in spanning, kijk nu naar de prachtige ontwerpen en kies jouw favoriet uit!

Wij twijfelen er niet over dat jij de mooiste bruid ooit zal zijn als je ervoor kiest om één van deze trouwjurken te dragen op jouw grote dag. Niet alleen jouw aanstaande, maar ook de rest van de gasten op de bruiloft zullen hun ogen niet van je af kunnen houden in een trouwjurk van Maggie Sottero. We houden je niet langer in spanning, kijk nu naar de prachtige ontwerpen en kies jouw favoriet uit!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!