YolanCris 2020 trouwjurken: maximale vrijheid om jezelf uit te kunnen drukken!

Ontdek een van de lang verwachte collecties van de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en word verliefd op de trouwjurken YolanCris van 2020!

  • Trouwjurk stijlen
  • 2020
  • YolanCris

Een bruidsjurk waarin je jezelf maximaal kan uiten en vrij kan voelen, iets wat iedere jurk je zou moeten bieden! Dit staat centraal in de nieuwe collectie trouwjurken YolanCris voor 2020. Ontdek alle ontwerpen die te zien waren op de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week catwalk en laat je verleiden door een collectie die is geïnspireerd door de verkenning van mode-iconen van alle tijden.

Yolanda en Cristina, zussen en ontwerpers van het merk, wilden zich laten inspireren door sterke vrouwen, personages die zich vrij voelden om te dragen wat ze wilden en wiens stijl nauw verbonden is met hun manier van zijn. Om deze reden verkent hun Horses collectie de vrijheid in de geschiedenis van het kleden, gekenmerkt door de trends die jaar na jaar voorbijgaan en veranderen. “Ik zal je vertellen wat vrijheid voor mij is: Geen angst voelen”.

Veel verschillende trouwjurken, met aanwezige tinten, openingen en diepe halslijnen. Bruidsjurken met lange mouwen en transparante bruidsjurken vormen de sleutel tot deze collectie, een collectie waarin kant en fijne tule vorm geven aan de manier van denken van deze twee zussen die ons elk jaar weer verrassen.

Ontdek in deze galerij de nieuwe collectie trouwjurken YolanCris 2020 en geniet van de meest indrukwekkende creaties van de Catalaanse catwalk.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!