Zoete, moderne en elegante trouwjurken: Rebecca Ingram by Maggie Sottero herfstcollectie 2020!

Rebecca Ingram impresses with a new collection for the fall season 2020. Be prepared for incredible bridal looks and special details for your wedding day!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
  • Rebecca Ingram

Rebecca Ingram by Maggie Sottero is terug met een innovatieve collectie voor bruiden wereldwijd. Wat wij zo bijzonder mooi vinden aan deze collectie is het feit dat ze bestaande ontwerpen een nieuw leven in hebben geroepen door ze te perfectioneren met nieuwe details die helemaal in zijn, zoals speciale versieringen, luxueuze parels en nieuwe stoffen. Precies zoals we van ze gewend zijn, zien we in deze collectie weer een lading aan nieuwe, adembenemende ontwerpen. Rebecca Ingram by Maggie Sottero is in 2016 gestart en benoemd naar de dochter van Maggie. Sindsdien staat het label bekend om haar luxueuze trouwjurken met een betaalbaar prijsje.

In deze galerij zie je alle trouwjurken van Rebecca Ingram voor de herfstcollectie van 2020. De prachtige designs met de beste kwaliteit stoffen zijn stoer en tegelijkertijd elegant. Laten we een kijkje nemen in een collectie die een mix van traditionele en hedendaagse stijlen heeft. De jurken zijn perfect voor bruiden die een statement willen maken op hun trouwdag.

Wij zijn verliefd op de simpele en elegante ontwerpen die zorgen voor oneindig veel prachtige combinaties die je kunt maken met accessoires of haarstijlen. Ben jij er klaar voor om je weg naar het altaar te maken en ben je op zoek naar een zoete, moderne, en tegelijkertijd elegante jurk? Neem dan eens een kijkje naar de mooiste, nieuwe ontwerpen van Rebecca Ingram by Maggie Sottero in onze galerij en je zult verstelt staan!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Zoete, moderne en elegante trouwjurken: Rebecca Ingram by Maggie Sottero herfstcollectie 2020!