Zwart-wit trouwfoto´s: mooi en tijdloos!

  • more 12+

Door het weglaten van kleur komt de nadruk bij foto´s vooral op emotie te liggen. Daarom is een fijne afwisseling van zwart-wit foto´s en gekleurde foto´s eigenlijk een must voor in jouw trouwalbum.
Wist je trouwens dat zwart-wit foto´s een prima oplossing zijn als het weer tegen zit? Daarnaast zorgen ze ook voor een zeer klassieke uitstraling en zijn bovendien tijdloos.

In deze galerij een prachtige selectie van 21 foto´s waardoor je meteen snapt waarom wij zo fan zijn van zwart-wit foto´s!

Benieuwd naar de fotografen van deze foto´s? Ze zijn allemaal Nederlands en te boeken voor jouw bruiloft! Scroll dus zeker even verder naar beneden!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

26 Decoratie voor een rustieke bruiloft: een persoonlijke touch!
Decoratie voor een rustieke bruiloft: een persoonlijke touch!
In deze galerij laten we je de beste ideeën op het gebied van decoratie voor een rustieke bruiloft zien. Een persoonlijke touch op jouw grote dag!
37 Riemen voor de bruid: accentueer je prachtige taille!
Riemen voor de bruid: accentueer je prachtige taille!
Is je jurk iets te simpel en wil je graag iets extra's toevoegen? Of wil jij graag extra nadruk leggen op je prachtige taille? Bekijk dan deze gallerij met de mooiste riemen voor jouw trouwjurk!
23 23 gekleurde bruidsjurken! Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten
23 gekleurde bruidsjurken! Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten
Neem een risico en ga eens voor wat anders! Mis de mooiste gekleurde trouwjurken niet, en ontdek hoe prachtig een gekleurde jurk jou kan staan!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie