Zwart-wit trouwfoto´s: mooi en tijdloos!

  • more 12+

Door het weglaten van kleur komt de nadruk bij foto´s vooral op emotie te liggen. Daarom is een fijne afwisseling van zwart-wit foto´s en gekleurde foto´s eigenlijk een must voor in jouw trouwalbum.
Wist je trouwens dat zwart-wit foto´s een prima oplossing zijn als het weer tegen zit? Daarnaast zorgen ze ook voor een zeer klassieke uitstraling en zijn bovendien tijdloos.

In deze galerij een prachtige selectie van 21 foto´s waardoor je meteen snapt waarom wij zo fan zijn van zwart-wit foto´s!

Benieuwd naar de fotografen van deze foto´s? Ze zijn allemaal Nederlands en te boeken voor jouw bruiloft! Scroll dus zeker even verder naar beneden!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

23 Inspiratie voor een rustieke bruiloft! Geef een persoonlijke touch!
Inspiratie voor een rustieke bruiloft! Geef een persoonlijke touch!
De rustieke stijl is in de mode! We zien de decoratie dus ook terug op bruiloften, misschien een idee voor jouw bruiloft? Laat je inspireren!
20 Bruidsschoenen 2015: Mooi maar comfortabel!
Bruidsschoenen 2015: Mooi maar comfortabel!
De mooiste trouwschoenen voor 2015.
31 Trouwjurken met een illusie hals: een verfijnde uitstraling voor uw bruiloft
Trouwjurken met een illusie hals: een verfijnde uitstraling voor uw bruiloft
Niet alle jurken staan goed bij elke vrouw, dus je kunt je zoektocht beginnen met een jurk die past bij jouw figuur of lengte. Een van de veelgekozen halslijnen van dit seizoen is de illusie halslijn, wij laten je een aantal van de mooiste designs zien!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie