4.8
Gebaseerd op 3 reviews
greetjekoffeman
Door greetjekoffeman
28-05-21
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mary jo heeft onze trouwdag vastgelegd 16 april. We hadden ten eerste super mooi weer en een leuke locatie. Mary jo is erg creatief en zit bomvol leuke ideetjes. Ook heeft ze onze trouwkaart ontworpen echt een aanrader ons fotoboek was binnen twee weken al klaar en echt wauw 🤩 zoveel mooie foto's met mooie herinneringen. In 1 woord een top fotograaf ontwerper in 1. 

mary jo bedankt voor de prachtige foto's je bent en toppertje 

Groetjes,

Jan en Greetje 

e.vddool
Door e.vddool
20-01-20
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Mary-Jo is een erg professionele fotograaf. Ik heb met haar mogen samenwerken tijdens een bruidsfotoshoot die zij tot in de puntjes had voorbereid. Mary-Jo denkt goed na over de poses die een bruidspaar kan aannemen, maar vergeet hierbij niet de wens van het paar zelf. Ze is zeker een aanrader voor stellen die elkaar het ja-woord gaan geven! Een mooie herinnering gegarandeerd! 

christameijboom_7
Door christameijboom_7
15-01-20
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn man en ik hadden Mary-jo voor onze bruiloft geboekt en hebben er geen spijt van we hebben dankzij haar een pracprachtige reportage gehad en een super mooie herinnering aan onze grote dag ze is echt enorm goed in haar werk en ik zoi haar zekee aanraden aan al minn vrienden en familie en ze is ook betaalbaar 

Echt een top fotografe