5
11-02-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rietbergh maakt je droom maatpak werkelijkheid! Nadat ik mijn vrouw ten huwelijk had gevraagd en we alles aan het regelen waren voor onze bruiloft ben ik uitgekomen bij Rietbergh maatpakken. Het begint al als je bij hun mooie locatie aankomt waar je heel hartelijk wordt ontvangen en je terecht komt in huiselijke sferen. Door de kennis van Rutger en zijn oog voor detail wordt er een maatpak voor je gemaakt wat je verwachtingen te boven gaat.

rickdubbeld
Door rickdubbeld
5
12-12-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rietbergh maakt jouw droompak! Voor mijn trouwpak ben ik uiteindelijk bij Rutger van Rietbergh terecht gekomen, nadat ik eerder afspraken heb gehad bij Roka en Oger. Rutger helpt je met zijn kennis en adviseert om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Ik wilde een donkerblauwe smoking met dunne zwarte revers en andere zwarte details. Waar Roka en Oger dit niet konden realiseren was dit bij Rietbergh wel mogelijk. Daarnaast ben ik ontzettend blij met het advies van Rutger om te kiezen voor een donkerde kleur dan ik zelf voor ogen had. Het is zo moeilijk om de juiste kleur te kiezen uit het stoffenboek met honderden lappen stof van 10x10 cm, omdat het lastig is om in te beelden hoe de kleur overkomt als een heel jasje in die kleur is gemaakt. De smoking is top geworden en ik heb heel veel enthouisaste reacties op mijn trouwpak gekregen. 

Als je iets bijzonders wilt zou ik Rietbergh zeker adviseren. De service is top! 

patrickberkhof
Door patrickberkhof
5
08-12-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rietbergh trouwpakken voelt als thuiskomen. Schooljuf of bankdirecteur; de ontvangst is hetzelfde. Dat is bij andere bedrijven in de sector weleens anders helaas! 

Rietbergh staat voor mij voor betrouwbaarheid, zeer kundig in hun advies en een zeer hoge kwaliteit die verrassend betaalbaar kan zijn. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt. 

Het is heel simpel; wat je zoekt bij anderen vind je hier. De mogelijkheden zijn enorm. Na ons trouwen in 2016 haal ik hier o.a. nog steeds mijn zakelijke overhemden. En het leuke is; 'ik' inmiddels niet alleen meer. Familie en collega's zijn inmiddels ook overtuigd en tevreden klant. De fit is waanzinnig!

m.bierma
Door m.bierma
5
05-12-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik mocht mijn trouwpak uitzoeken bij Rietberg. Rutger, Daphne en Ferry zijn alledrie gepassioneerd bezig met hun vak. Samen met mijn vader en broer hebben we in dezelfde range een prachtig mooi pak uitgezocht. Rietberg staat voor kwaliteit en dat is te merken ook. Rutger legde ons kundig uit welke soorten en maten er zijn. De service is geweldig en de openheid van Rutger, die ons hielp, is helemaal goed. Meedenken waar nodig, begrip voor situaties en levertijd perfect. Ze nemen de tijd voor je in een prachtig mooi landhuis; een locatie die je niet vaak ziet bij winkels! Ben er trots op om het merk Rietbergh te dragen. Rutger, dank voor de service en tot snel!

wkaptijn
Door wkaptijn
5
03-12-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

I had the rest and now I've been working with the best!

Perfectie op elk vlak! Hier ben ik geholpen alsof ik een van de BN'ers ben. Rietbergh snapt de business gewoon tot in detail. Ze doen hier alles vanuit gevoel en oog voor details.

High Fashion en de belevenis die je hier meekrijgt is eigenlijk een voorproefje van hoe jij je bruiloft/meest mooie dag van je leven, zal ervaren. Ze maken hier de trends en nemen je mee op avontuur waar ze je stap voor stap laten zien en voelen hoe jij eruit gaat zien, maar nog belangrijker: Hoe jij je gaat voelen met een perfect op maat gemaakte pak ;)


Don't talk the talk, but walk the talk en dat is wat Rietbergh doet.

Laat je verassen door ze en als ik Rietbergh in een woord moet uitdrukken: Fantastisch!

faridvanmastbergen
Door faridvanmastbergen