5.0
Gebaseerd op 7 reviews
30-07-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Loes is echt geweldig! We hebben zo fijn contact gehad tijdens de (lange) periode waarin we naar onze bruiloft toewerkten. Loes begrijpt precies wat je wilt en kan de meest cryptische omschrijvingen vertalen naar exact dat wat je bedoelde. We hebben een logo, uitnodigingen, save the dates, tafelindelingskaarten, naamkaartjes, postzegels en lakstempels door Loes laten ontwerpen en alles was bij de eerste poging al perfect! We hebben heel veel complimenten gehad van onze gasten die erg onder de indruk waren van de tot in de puntjes verzorgde stationery, allemaal dankzij Loes. 

Dankjewel!!

Door danielle_aletras
22-07-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Loes, wat was het leuk om samen met jou naar ons huwelijk toe te werken. Na de eerste kennismaking via FaceTime ging je aan de slag met een mooie Save the Date en in dezelfde stijl heb je prachtige Uitnodigingen, menukaartjes en ga zo maar door voor ons gemaakt. Het sloot perfect aan bij de sfeer die wij neer wilden zetten. En wat ben je bovenal een leuk mens. Zodra het album klaar is gaan we weer koffiedrinken bij Sprakel 🥳!

Door m_trienen
20-07-19
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wat was het fijn om met loes te werken!
Ze maakt gewedig mooie producten en heeft genoeg eigen ideeen en inbreng in combinatie met de aangegeven wensen. Alles was compleet en een mooi geheel, een echte aanrader! 

Door maurice2
16-07-19
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wauw! Mijn ervaring met de samenwerking met Loes van Silver Lining is fantastisch! Niet alleen begrijpt zij direct wat je bedoelt als het om het ontwerp (van uitnodigingen, sluit- en postzegels, etc.) gaat ook is zij supersnel en enorm flexibel voor wat betreft aanpassingen. Ik ben meer dan tevreden over het werk van Loes en ga haar zeker aanraden bij toekomstige bruidsparen waarmee ik mag samenwerken! 

Lieve Loes, bedankt voor alles! Hartelijke groet, Daniëlle Idema (Bij Daan Events)

Door info9176
03-07-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Loes van Silver Lining is een topprofessional die haar vak echt goed verstaat. Het gaat niet alleen om het ontwerpen van een mooie kaart... Zij heeft goed geluisterd naar onze ideeën en wensen en deze vertaald naar een complete huisstijl voor onze bruiloft. Loes adviseert over het ontwerp, thema, kleuren, papierkeuze, kosten en ze begeleidt het gehele proces tot aan het resultaat, zonder onze wensen uit het oog te verliezen. Er wordt goed meegedacht en Loes heeft een erg prettige persoonlijkheid waardoor het heel fijn is om met haar samen te werken. Het resultaat van de huisstijl voor onze bruiloft is echt boven verwachting. Silver Lining heeft echt bijgedragen aan het nog mooier maken van onze speciale dag. Heel erg bedankt, Loes!

Door tn.simons
22-05-17
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ontzettend fijn samenwerken! Voor een wedding shoot heb ik met Loes samen mogen werken. Ze denkt fijn mee, komt met goede suggesties en verwerkt de ideeën in een perfect ontwerp! Kortom echt een aanrader om mee samen te werken voor de stationairy van jullie bruiloft. 

Door CakeandMoreCakeDesignStudio
09-05-17
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Loes heeft voor een styled shoot de stationery verzorgt. We hadden een idee in ons hoofd en Loes heeft dit prachtig weten uitgewerkt met mooie menukaartjes en uitnodigingen voor de bruiloft. Loes is professioneel en denkt graag mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Absoluut een aanrader!!

Door madebyc-fotografie