5.0
Gebaseerd op 41 reviews
01-06-21
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik vond li via google zoeken naar visagist in Rhoon, Het was voor mij belangrijk dat de artiest mij eerst vraagt wat ik mooi vind en mij dan adviseert wat er mogelijk is, de eerste communicatie met Li verliep goed, onze proefsessie hadden we goed gesprek, ze zorgde ervoor dat ik me lekker in mijn vel voelde, ik zag er niet uit als iemand anders, maar gewoon mezelf in een frisse, stralende make-up. Ze is altijd goed voorbereid, geeft duidelijke instructies hoe de bruid haar huid moet voorbereiden voor de grote dag, mijn trouwdag was een erg warme dag, om 19:00 straalde mijn gezicht nog, hoefde niet eens een opfrisbeurt nodig te hebben lippenstift, zelfs na middernacht was de make-up nog intact. Twee dagen later heb ik geen puistjes, het laat alleen zien dat alle gebruikte producten van topklasse en schoon zijn. Ik raad Li aan alle bruiden aan, mis haar niet als je gaat trouwen op Kasteel van Rhoon.

Door nima1
05-10-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mij op mijn trouwdag geweldig mooi gemaakt, ik was erg blij met zowel mijn haar als make-up! Ook in de (professionele) voorbereiding/proefkapsel/proefmake-up en contact voorafgaand aan de bruiloft was alles goed geregeld. Het was duidelijk wat ik kon verwachten van Li. Ze werkt netjes en efficient én is erg gezellig! Lekker down-to-earth. Op mijn trouwdag werd het tóch een beetje haasten bij de voorbereidingen: Li leek daar geen enkel probleem mee te hebben en hielp me zelfs snel en kundig mijn trouwjurk in. Dankjewel Li, wie weet tot volgend jaar als wij gaan voor de deel 2 van de bruiloft!  

Door anoukbarendregt
10-08-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mij fantastisch geholpen met mijn haar en make-up! Ik wilde make-up om oneffenheden te verbergen en me een boost te geven, maar ik wilde niet dat iemand zag dat ik make-up op had. Dat heeft Li perfect gedaan. De make-up was er wel maar je zag het niet, de make-up was zo natuurlijk aangebracht dat het niet opviel. Door alle ervaring die Li heeft met andere bruiden, kon ze mij heel fijn helpen door te vertellen wat ik kon verwachten op de dag zelf en hoe ik de ochtend het beste kan aanpakken. Op de bruiloft hielp ze me bij het goedhangen van de jurk en zelfs m'n moeder werd uit de brand geholpen met haar strik.

Li, het was fijn dat je er was, bedankt!!

Door cmwkooij
09-03-20
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft de makeup en haar verzorgd voor mijn bruiloft. Viavia in contact gekomen. Li denkt mee, kan alles, maar geeft ook ruimte voor persoonlijke voorkeuren (zelfs mijn lastminute veranderingen op de dag zelf). Fijn contact en heel prettig om zo'n rustige energie erbij te hebben op een spannende ochtend! Dank! 

Door r_audier
04-11-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li,

You are a rockstar!

My friend and I found you via Instagram. I was in search of an artist who would make me look glamourous without piling on layers of makeup. And I thought I found a great match in you based on your portfolio.

If you’ve read the first line of this review, you’ve probably understood that my makeup on the wedding day itself turned out amazing. I received plenty of compliments for it too.

But I want to use this review to highlight a few little things that cemented my confidence in you as a consummate professional and trust you completely to handle my hair and makeup for my wedding.

- Even if it wasn’t your usual style, you understood from the get go that Indian brides tend to lean towards more dramatic makeup. And you were so good at translating my wishes into a look that was not only glamorous but also pared back to highlight my natural features.

- The trial session took longer than expected, but you stayed back until I was certain that we had made the right choices regarding hair and makeup for the wedding day itself.

- Your little care package to help prep skin and hair the day before my wedding was so thoughtful. And your thoughtfulness didn’t stop there. You were always ready to answer any questions and offer advice about products (skincare, hair extensions, etc.) in the run up to the wedding.

And the icing on the cake was your ability to get along so well with my wedding party. It created such a fun atmosphere on the morning of the wedding and added to my excitement about walking down the aisle.

Li, you are a consummate professional with a warm personality. You helped guide and create a look that I was satisfied with and then delivered just as promised. I could not have put my trust in better hands.

Thank you so much!

Door sabafathima
27-10-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li is fantastisch!

Li heeft mijn haar gedaan op de ochtend van mijn bruiloft. En het was prachtig, ze overtrof al mijn verwachtingen.

Ik heb heel dun haar, maar Li heeft magische handen. Ik heb mij zo ontzettend mooi gevoeld heel de dag! En daarbij is ze ook nog super lief en gezellig.

Door joanne.verhaaren
28-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Complimenten Li!

Naast dat het erg gezellig was om jou over de vloer te hebben, ben ik ontzettend te spreken over je werk voor zowel haar als make-up!

Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen op mijn huwelijk en was zelf ook meer dan tevreden over het resultaat! Ook de bloemenkroon heb je op een fantastische manier in het kapsel verwerkt!

Door sanjastjepanovic
27-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft op 13 en 14 september mijn make up en haar gedaan en op beide dagen was ik erg blij hoe alles eruit zag!  Li is duidelijk en geeft ook helder advies. Ik raad haar zeker aan! 

Door 2100acklen
27-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn make-up en haar verzorgd voor mijn bruiloft. Ik ben heel blij dat ik Li hiervoor heb gevraagd. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Li is professioneel en denkt mee over wat het beste past. De proefsessie vooraf was heel fijn om samen tot een look te komen. Buiten dat Li ontzettend kundig is, is ze ook heel gezellig. Ik beveel Li zeker aan! 

Door manon_kyra
26-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li is een topper. Al bij onze proefafspraak wist ik, dat ik bij haar in goede handen ben. Zij heeft op mijn trouwdag mijn haar en make-up verzorgd en me helemaal laten stralen. Ik heb verschrikkelijk dun haar,maar toch wist zij er iets heel moois van te maken. Kapsel en make-up bleven de hele dag perfect zitten.
Ook hielp zij mee met het aankleden een de laatste puntjes op de "i" te zetten. Een echte aanrader.
Nogmaals dankjewel Li!

Door vanerdmann
08-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li did my hair and make up for my wedding day and she did a great job! I wanted to have a natural look and that is what she did! She listened to what I wanted and did not change who I am! Thanks.a lot Li

Door jualiama843
02-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn haar en make up geweldig verzorgd. Omdat ik een gevoelige huid heb was ik best bang dat mijn huid zou reageren op onbekende make-up. Gelukkig heeft zij mijn zorgen weg kunnen nemen en heeft een prachtig make-up aangebracht en kapsel gecreëerd. Ook heeft ze de make-up bij mijn moeder gedaan met eigen producten van mijn moeder. Beide moeders zagen er prachtig uit! Li is flexibel geduldig en luistert naar je wensen. Dank je wel Li, op naar een volgend feestje! X

Door dep1999
02-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft voor mijn bruiloft haar en make-up van mijzelf, mijn moeder en mijn zus verzorgd. De proefsessie vooraf was voor mij al een feest, Li wist met mijn futloze haar een prachtig bruidskapsel te maken! Ook bij de makeup had ze fijne suggesties voor een simpele en toch prachtige bridal look. Mijn moeder en zus zagen er op de dag ook prachtig uit en voelden zich ook helemaal zichzelf dankzij Li's persoonlijke touch. Li's persoonlijke aanpak en haar eerlijke mening en profesionele suggesties maken dat ik haar graag aanbeveel! Dankjewel Li!

Door rodindehendrickx
02-09-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn haar en make-up voor mijn bruiloft verzorgd. In eerste instantie had ik haar enkel voor mijn make-up gevraagd en had ik een bekende kapster gevraagd voor mijn haar. Na toestanden met de kapster heb ik kort voor de bruiloft Li uiteindelijk ook gevraagd voor mijn haar, wat geen probleem was en waarvoor ook nog op korte termijn een proefkapsel voor kon worden ingepland. Echt heel fijn dat dit allemaal nog kon.

Ik was erg tevreden over mijn haar en make-up, het zag er heel mooi uit. Li is professioneel: de mails zijn netjes en snel, ze begrijpt wat je wilt, ze maakt tijdens de proefsessie aantekeningen en ze vertelt je eerlijk wat het beste werkt. Op de dag zelf bood ze aan om langer te blijven om er zeker van te zijn dat mijn sluier goed in mijn haar zou worden gezet. En ook fijn: Li is prettig in de omgang en brengt een ontspannen sfeer met zich mee. Dankjewel Li!

Door anjavdgraaff
21-07-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft voor mijn bruiloft mijn haar verzorgd, na heel veel twijfels van mijn kant en last minute changes :) heeft Li mijn haar geweldig mooi in model gebracht! Ze neemt de tijd, denkt mee en het resultaat is prachtig! 

Dankjewel Li xxxx 

Door sabine.van.der
10-07-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Li heeft voor mijn bruiloft de make-up en haar verzorgd van mijn dochter en mezelf. Wat ben ik blij dat ik haar had gehad. We zagen er prachtig uit de hele dag en avond. Ze luistert heel goed naar je wensen en denkt graag mee. Ze heeft geduld, is creatief, gezellig en professioneel. Dank je Li voor alles.
Door ADG76
10-07-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik zou Li zeker aanraden voor iedereen. Ze is erg fijn om mee te werken en ze is erg positief. Li luistert ook naar wat jij mooi vindt en deelt ook haar mening wat mooier zal staan bij je. Over het algemeen heeft ze gewoon een goede smaak! Ik ben nog steeds blij dat mijn haar en make-up zo mooi is gedaan
Door wendyc19921
25-06-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn haar en make up gedaan op de dag van mijn bruiloft. Li was geduldig en heeft goed geluisterd naar wat ik wilde.  Mijn haar en make up zaten heel de dag super! Veel complimenten gekrgen. Ik zou iedereen Li aanraden!

Door natanendebby
25-01-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een ervaring was dit.  Ze heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft.  Het was een feestje voor het feest.  Ze is heel professioneel,  maar tegelijkertijd ook heel ontspannen, makkelijk en leuk.  We hebben gelachen en mede dankzij haar is mijn bruiloft een dag om nooit te vergeten. 

Door wendiewagemans
21-04-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft afgelopen zaterdag de make-up voor m'n bruiloft gedaan. Ik ben heel blij dat ik voor Li gekozen heb! I.v.m. m'n allergie moest ze met m'n eigen make-up werken. Dat heeft ze heel creatief gedaan. Ze is zelfs naar de winkel gegaan om proefjes te halen waar ik tegen kan! Ze nam alle tijd voor me, luisterde goed naar m'n wensen en dacht mee. Ze is een gezellige meid. Het viel m'n vader op dat ze ondanks dat ze gezellig kletst, heel veel rust uitstraalt. Dat is erg fijn op de stressvolle ochtend van je bruiloft! Kortom een topper! Ik zou haar zeker aanbevelen. 

Door mylenestarre_
19-04-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
A very professional attitude, very easy to work with and just superb to sum it all up! Li is your pick if you want an absolutely amazing professional who will not settle for anything less than perfection. Truly someone you would want to be there on that most special of days!
Door rosana8
05-04-18
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Li heeft de make-up up mijn bruiloft voor me verzorgd. Ik zag er zowel tijdens de proefsessie en de bruiloft zelf geweldig uit. Het was echt een complete transformatie. Ik kan Li aan iedereen aanraden. Ik ben uitermate tevreden met haar service en daarbij komt nog dat Li ook een heel leuke en gezellige vrouw is. Dankjewel, Li!
Door lea6
22-12-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft. Ze is een vrolijke dame, heeft een flexibele werkwijze en wist wat ik wilde. Ik ben erg tevreden met mijn dag en avond look!

Door hoyengtang
22-12-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn man had Li als verjaardagskado geboekt voor mij... en wat een verrassing was dat! Niet alleen was het eindresultaat prachtig ...Li was ook een superleuke dame met kennis van zaken!!

Door reshaniamat
23-10-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Li,

Ontzettend bedankt met je professionale hulp op onze Big Day! Door jou had ik een zorg minder!

Li luistert naar jouw eigen meningen en geeft ook haar professionale adviezen. Dat deed ze ook bij onze andere familieleden, iedereen waren tevreden! 

Wij raden Li aan voor alle Bride to be of gewoon voor een speciale geledenheid. 

Groentjes,

Lulu

Door zixin
18-10-17
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Je bent een topper. Super blij met mijn haren!

Door xlovee_x
15-10-17
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ik was een van de bruidsmeisjes voor een bruiloft van mijn vriendin en had een geweldig haarkapsel van Li gehad.. Het is super mooi en blijft het hele dag goed zitten. 

Door carnation2003my
04-10-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Li,

wat ben je een topper! Wat ben je een kundige vrouw die goed kan luisteren naar wat je wilt.

Je weet heel goed iemand haar ideeën te vertalen naar een geweldig eindresultaat! De hele dag heb ik er super uit gezien. De make-up en mijn haar waren geweldig!! 

Je zorg ervoor dat je je echt bijzonder voelt. Als bruid is dat zo ontzettend fijn. 

Daarnaast ben je ontzettend gezellig. Ik heb onwijs gelachen wat ervoor zorgt dat de spanning van zo'n dag doorbroken wordt. 

Als ik nu naar mijn jurk kijk, die nog altijd aan de kast hangt, zou ik zo graag weer opnieuw de dag willen starten. Je levert een totaalplaatje. Van opmaken tot aankleden. 

Li, ga zo door met mensen blij maken!!! 

veel liefs Stephanie 

Door smswart80
27-09-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

22 september , vroeg in de ochtend , Li belt aan en de koffers met spullen worden naar binnen gebracht ...... Spannend , wij , de bruid , dochtertje van de bruid , zus en moeder worden voor deze dag mooi gemaakt!

Li luistert goed naar ons, hoe wij ons voelen en wat wij verwachten en vier mensen krijgen ieder hun aandacht. Zelf de kleinste van 4 jaar blijft rustig zitten om het haar op te steken en met bloemetjes af te maken. Geweldig!! Ondanks de gezonde spanning voor deze dag , bleef Li kalm en gaf adviezen. Hielp de bruid in haar jurk en keek nog eens of alles in orde was.

Li , we vonden jou top!!! Wij hebben genoten van de aandacht die jij ons gaf . Ook de complimenten van de bruiloftsgasten over het haar en make-up wil ik je overbrengen! 

Dank voor je inzet !! Groet Marijke

Door marijkeswarts
26-09-17
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

WoW!!

Op de dag van de bruiloft hoort de bruid de mooiste te zijn, maar Li.... ook ik heb me een soort van bruid gevoeld ;) ... Je had mij schitterend opgemaakt, dat was DE "finishing touch".

Ik was die dag een trots zusje van een schitterende bruid! 

Bedankt voor alles, ook voor de lol!! :) 

Door swartsnicole
22-09-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li is een topper! Ik ben zelf niet zo handig met makeup en daar hoef ik me bij Li niet voor te schamen. Zij weet precies welke kleuren ze moet gebruiken om me te laten stralen en neemt ook de tijd om uit te leggen wat de doet en waarom. Ik krijg niets anders dan complimenten nadat ik bij haar geweest en voel me ook heel even een model. Ik zou Li elke vrouw aanraden die zich even spectaculair wil voelen op een feestje of een spannende date!

Door gwenhiwat
06-07-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inmiddels kom ik al zo een 8 jaar bij Li. Ze laat mij stralen op elk gelegenheid. Ze is zo creatief dat ik er op geen enkele gelegenheid hetzelfde uit heb gezien. Ze denkt mee, is professioneel, kent de laatste trent zowel op haar als make up gebied. Bovenal is ze eerlijk naar haar klanten toe ze wil je echt doen stralen en dat zie je terug in haar werk. Een echte aanrader!

Door chrafih
21-06-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li is een hele spontane vrouw en professionele make-up artist met inzicht, die heeft geluisterd naar mijn wensen en zelf ook heeft meegedacht aan een perfecte look voor mijn bruiloft.

Li heeft mij prachtig, maar dan ook echt prachtig, opgemaakt! Ook mijn haar heeft ze mooi in model gebracht. Ik breng zelf heel weinig make-up aan, maar Li wist mijn look zodanig aan te brengen dat het er mooi uitzag, maar dat men mij nog wel kon herkennen (iets wat vaak ook een issue voor mij was bij een proefmake-up van andere mua's).

Mijn make-up bleef de hele dag goed zitten en ik heb ontzettend veel complimenten gekregen; allemaal te danken aan Li.

Ze is een topper en zal ik een ieder aanraden!

Door SheminaKS
14-06-17
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Li is one of those professional who knows what she does and how she needs to meet her customers needs. Any bride to be has her 'attire and makeup' as one of her nervous point which is totally understandable and Li does the best job in beating those nervous face with that pretty smile and beautiful strokes with her brushes. Every bride needs a make up artist like Li to bring out the best in you on your most memorable day

Door priyasarakkal
13-06-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li is een ware professional. Ze kijkt individueel naar de persoon, huid, accenten, etc. en hoe ze jou echt kan laten stralen. Ik ben erg blij met haar adviezen en zou haar dan ook aan iedereen aanbevelen!

Door Fem
12-06-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft op onze trouwdag zowel mijn haar als mijn make-up verzorgd.

Zelf zat ik nog niet lekker in mijn vel omdat ik mijn zwangerschapskilos niet kwijt was waarvan ik van tevoren had verwacht dat ik ze na 9 maanden ontzwangeren wel kwijt zou zijn. Door de make-up en het kapsel verzorgd door Li voelde ik mij op onze trouwdag toch een super mooie bruid. Vooraf heb ik een proefsessie kapsel en make up gehad. Vrijwel direct waren wij het erover eens wat het op onze trouwdag moest worden.

Door makedaev
12-06-17
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Li heeft mij prachtig opgemaakt voor mijn  zwangerschaps fotoshoot.  Ik ben behoorlijk vasthoudend aan mijn eigen make-up en haarstijl.  Gelukkig durfde Li het aan om mijn haar en make-up totaal anders te doen.  Uiteraard met de belofte dat als ik het niet mooi zou vinden, ze het zo aanpassen totdat ik  me er goed bij voelde.  Maar het was in een keer helemaal prachtig en wat was ik blij met het eindresultaat.  Het paste helemaal bij de sfeer van de fotoshoot, was anders, maar toch helemaal "ik". Super blij mee!

Li  is lekker no-nonsens en een echte professional. Ik ben altijd erg kritisch, maar oprecht enthousiast als ik iets goed vindt. En Li is dus echt zo'n goeie waar ik enthousiast over ben! 

Door jansie80
12-06-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mij prachtig opgemaakt en mijn haar gedaan voor mijn zwangerschaps fotoshoot! Ik ben erg vasthoudend aan mijn eigen make-up en haarstyle. Gelukkig durfde Li het aan om wat anders te doen, met de belofte dat zij het aan zou passen als ik me er niet goed bij voelde. Maar wat was ik blij met het eindresultaat!! Echt passend bij de fotoshoot, anders, maar toch helemaal "ik"! 

Li is lekker no-nonsens en een echte professional! En dat zegt veel van een kritisch persoon als ik! 

Door jansie80
12-06-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mij helemaal omgetoverd.. wilde altijd als en Kardashian eruit zien en Is haar goed gelukt.. echte aanrader voor speciale aangelegenheden. .ook makeup cursus avonden met meiden echt top.. je leert ook nog wat en gaat stralend naar huis... 

Door tanjamfillinger
12-06-17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb zelf geen verstand van make-up. Er is eerst een proef make-up gedaan, zodat ik kon kiezen hoe ik er uit wou zien. Ook het kapsel is eerst geprobeerd, ik had rustig de tijd om te kiezen er er werd rekening gehouden met mijn wensen.

Op onze trouwdag ben ik opgemaakt en gekapt, ik ben daar heel tevreden over. Op alle foto's zie ik er heel feestelijk uit, en de make-up bleef de hele dag mooi. Ik heb er veel complimenten over gekregen.

Ik raad Beautiful Morning zeker aan, een bruiloft is een onvergetelijke dag, en het is fijn als je er dan ook op je best uitziet.

Door anthontrudi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Li heeft mijn haar gedaan op mijn bruiloft op 19-01-2018. Eerder in het vorige jaar hadden wij een proefsessie waar we gingen uitproberen welke van mijn favoriete kapsels het mooist zou lijken. Wanneer de dag aangebroken was kon ik eindelijk laten zien hoe prachtig het resultaat was! Als ik eraan terug denk word ik weer met blijdschap vervuld! Li, wederom bedankt voor het geweldige haarwerk. Ook heel erg bedankt voor het helpen met het aantrekken van de jurk! X
Door maureen