4.9
Gebaseerd op 4 reviews
18-12-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam heeft zoveel betekend voor onze grote dag. Zonder Mirjam was onze dag niet zo goed verlopen. Ze is enorm behulpzaam en verstaat haar vak. Ze weet ook voor alles een oplossing en stelt je op je gemak als je denkt dat er iets verkeerd dreigt te gaan. Mirjam regelt alles, óók de dingen waaraan je zelf niet had gedacht!

Door melissaschneiders
24-10-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam is ontzettend behulpzaam, snel met antwoorden en suggesties. Tijdens de dag was ze een kalme ceremoniemeester die alles in goede banen heeft geleid, geen enkele hobbel in de weg op de dag zelf.

Door marco.en.zareen
21-06-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam is een lieve vrouw die ontzettend goed met ons meedacht mbt onze bruiloft. Ze heeft ons op de dag zelf en het voortraject goed ontzorgd. We raden haar zeker aan voor een onvergetelijke dag

Door leanevb
17-02-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam had al snel een duidelijk beeld van wat wij leuk vinden. Door onze ideeen en reacties op haar voorstellen hadden wij in het eerste gesprek al een duidelijk plaatje van hoe onze dag eruit zou zien. Iets wat wij tot op dat moment nog niet hadden. De voorbereidingen verliepen soepel en de maandelijkse to-do-lijstjes die wij per mail ontvingen gaf ontzettend veel rust.

Tot in de puntjes werd alles geregeld, verblijf voor ons én de gasten, contact met de trouwlocatie, contact met onze ceremoniemeesters, en nog veel meer.

Op de dag zelf was Mirjam ongezien vol in de weer om alles soepel te laten verlopen. Een echte bruiloftninja. Voor de bruid kwam de kers op deze taart op het moment dat Mirjam vroeg of zij eraan toe was om haar hakken te vervangen door de comfortabele sneakertjes. Aangezien je op zo'n dag al zou vergeten om te eten of drinken als het niet voor je neus wordt gezet, was dat moment goud waard.

Tot slot werden de kado's en overgebleven attributen de volgende dag bij ons thuis gebracht. Iets waar wij zelf totaal niet over hadden nagedacht. Eigenlijk is dat de beste beschrijving van onze samenwerking met Mirjam, alles werd geregeld, ook de dingen waar wij zelf niet eens aan hadden gedacht.

Door ntestrauss