5
26-08-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vicky was een enorm groot aandeel in het verzorgen van de perfecte dag. Zowel voorafgaand als op de bruiloft zelf nam ze ons de juiste dingen uit handen zodat wij de dag volledig zonder zorgen konden beleven. Ze sloot aan bij onze wensen, was betrokken en meedenkend. Door haar persoonlijke en tegelijk professionele houding hadden wij geen fijnere ceremoniemeester kunnen wensen. We hebben tevens van onze vrienden en familie veel complimenten over Vicky gehad. Wij zouden haar aan iedereen die gaat trouwen aanraden!

nora.k
Door nora.k
4.6666666666667
26-08-19
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb Vicky van Harte Bruiloften meegemaakt waar ik als bruidsfotograaf aanwezig mocht zijn. Wat een duizendpoot is deze vrouw.  Zorgt dat alles perfect geregeld is, zowel van te voren, tijdens en na de bruiloft. Ze zet zich helemaal in om het bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen. Het is daarnaast ook heel fijn om met haar samen te werken. 

Succes Twan

twangeversfotografie
Door twangeversfotografie
5
19-08-19
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn afgelopen augustus getrouwd , en Vicky heeft onze dag perfect gemaakt . Ze luistert goed naar je wensen en niks is teveel gevraagd.
Echt een aanrader !!

jessie-1996
Door jessie-1996