10-jarig jubileum van Zankyou: een decennium samen!

Bij Zankyou vieren wij ons 10-jarig jubileum - een feestje om niet te missen! Lees ons verhaal en laat je inspireren....

  • Events
  • International

Een decennium… 10 jaar lang heeft Zankyou duizenden koppels vanuit de hele wereld begeleid, waardoor het organiseren van hun bruiloft gemakkelijker, sneller én leuker werd. Ook is Zankyou al 10 jaar toonaangevend op het gebied van inspiratie, nieuwe trends en de beste ideeën om de grote dag van koppels onvergetelijk te maken. 10 jaar lang heeft Zankyou bruidsparen gematcht aan één van de duizenden bruiloft leveranciers, die perfect bij hun wensen past. En, al 10 jaar biedt Zankyou online cash cadeaulijsten en gratis bruiloft websites, waar bruidsparen van over de hele wereld al hun wensen waar kunnen maken.

 

Adverteren

Toen Zankyou tien jaar geleden werd opgericht, was het doel om een bruiloften portaal te bieden dat past bij de behoeften van bruidsparen van de nieuwe generatie. Dit portaal zou koppels van over de hele wereld moeten helpen bij het organiseren van hun droombruiloft. Wij zijn het bruiloften portaal voor bruidsparen van de eenentwintigste eeuw: het meest verbonden, de meest internationale en het best passend bij bruidsparen van nu.

Een grote groei

In 2008 lanceerden wij Zankyou in zes landen: Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Portugal en Engeland. Een jaar later voegden wij Zankyou Verenigde Staten toe aan dit lijstje. In 2010 waren wij ook in veel andere Europese landen te vinden: Zwitserland, Oostenrijk en België, maar ook in Latijns Amerika: Brazilië, Mexico en Colombia.

Slechts 3 jaar later, in 2013, lanceerden wij Zankyou in Polen en Nederland en in 2015 in Rusland. Slechts 1 jaar geleden voegden wij India, Australië en Canada toe aan dit lijstje. Zankyou India is een uniek concept, met haar zeer bijzondere trouwcultuur!

10 jaar later zijn wij marktleiders in Europa en Latijns Amerika, met meer als 350.000 bruidsparen uit 23 landen die zich elk jaar registreren op onze website en met meer dan 50 miljoen jaarlijkse bezoekers. Het bruiloften portaal Zankyou biedt een database van leveranciers die speciaal zijn uitgezocht, een online magazine voor de beste inspiratie en tips en alle tools die jullie nodig zijn bij het organiseren van jullie bruiloft: een cadeaulijst, bruiloft website, online bruiloft assistent, een gastenlijst, RSVP, etc. En dat alles is beschikbaar via de website én de speciale Zankyou app!

Een internationaal team

En achter het Zankyou platform staat een internationaal team dat dit alles mogelijk maakt. Met aan het hoofd de twee oprichters: Guillermo Fernández-Riba y Javier Calleja, groeit het team jaar na jaar. Sommige mensen zijn er al bij sinds het begin, anderen zetten zich pas net in voor dit ongelofelijke project.

Op dit moment bestaat ons team uit meer dan 200 personen! De meesten werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Madrid, en een aantal vanuit onze internationale kantoren. Een internationaal en jong team, waarin meer dan 10 verschillende talen worden gesproken, vormt de Zankyou familie: de perfecte plek om creativiteit de vrije loop te laten en waar iedereen zich vol in zet voor een uniek concept waar zij 100% in geloven!

Bedankt voor alles

Deze 10 jaar zouden niet mogelijk zijn geweest zonder ieder bruidspaar en alle leveranciers die in deze 10 jaar gebruik hebben gemaakt van onze services. Bruidsparen van over de hele wereld op zoek naar ideeën, advies, inspiratie en de leveranciers die de bruiloft van hun dromen waar kunnen maken. Speciale dank aan de lezers van ons online magazine en social media volgers, die onze artikelen over allerlei onderwerpen met betrekking tot bruiloften lezen: van mode tot reizen en van decoratie tot organisatie!

opslaan
Manu Prats

En natuurlijk heel erg bedankt aan elk van de bedrijven die op Zankyou hebben gewed, die deel uitmaken van al onze mappen en die elke dag helpen om de bruiloft van de dromen van duizenden geliefden werkelijkheid te maken. Zonder jou … Zankyou zou hier niet zijn gekomen.

En natuurlijk, bedankt aan elk van de bedrijven die hun vertrouwen in Zankyou hebben getoond! Samen maken wij iedere dag dromen van bruidsparen van over de hele wereld werkelijkheid! Zonder jou, zou Zankyou niet hetzelfde zijn!

BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DIT MOGELIJK HEEFT GEMAAKT!!!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!