15 ongelooflijke nummers van David Bowie voor op uw bruiloft

Hij was en blijft een grote ster, en op dit moment is er niets beter dan het vieren van zijn erfenis met een flinke dosis muziek die inspireert. Wij herinneren ons de magie van David Bowie, de legendarische Starman, met een playlist van 15 nummers die fantastisch zullen klinken op jouw bruiloft receptie. Of, voor op jullie openingsdans of maak een playlist voor op je bruiloftsfeest van deze legendarische musicus voor op jouw grote dag! Verspil geen tijd en ontdek de nummers nu.

Jesse van Kalmthout Fotografie
foto: Jesse van Kalmthout Fotografie

Gasten wachten uiteraard altijd op wanneer het feest aanbreekt op een bruiloft, niet alleen om samen de vreugde te vieren, maar ook om verrast te worden van de muziek keuzes. Wil je alle aanwezigen veroveren met jullie gekozen melodieën, teksten en beats, dan kunnen daar zeker geen nummers van David Bowie aan ontbreken. Kijk dus niet meer verder, maar ontdek hier een mix aan de beste nummers die hij gemaakt heeft. Ook origineel om als achtergrondmuziek te gebruiken op jullie bruiloft receptie.

Wil jij een bruiloft met een levende hymne aan klassiekers? Dan is het geheime ingrediënt absoluut het gebruiken van de nummers van David Bowie. De bekende ritmes als Heroes of Velvet Godmine of Space Oddity, elk nummer zal een andere essentie geven aan jullie bruiloft. Geloof ons, ook jouw aanstaande zal deze muziek erg waarderen!

Suegraphy
foto: Suegraphy

Ga mee met de ritmes van de playlist en vier de uniciteit van David Bowie op jouw trouwdag!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

foto: Mon et Mine
7 fundamentele dingen die je niet mag vergeten bij het organiseren van je bruiloft!
Er zijn bepaalde onderdelen bij een organisatie van een trouwerij die met speciale zorg behandeld moeten worden, zodat jouw grote dag perfect zult verlopen: ontdek welke onderdelen dit zijn!
Credits: Rox and San Bruidsfotografie
Maak de gastenlijst voor je bruiloft met deze 6 tips!
Weet je niet precies wie je allemaal moet uitnodigen voor je bruiloft? Bekijk dan hier 5 tips die wij bij Zankyou meegeven zodat jouw gastenlijst compleet is.
Leer Limburgse trouwlocaties kennen met Love Wedding Planning
Leer Limburgse trouwlocaties kennen met Love Wedding Planning
Leer Limburg kennen via een insider. Deze fantastische weddingplanner neemt je een weekend mee naar Limburg om alle hotspots te laten zien. Op basis van jullie voorkeuren kiest Colinda van Love Wedding Planning prachtige locaties. Haar nieuwe concept heet de locatietour in Limburg.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie