5 bruidsboeketten met vetplanten die je geweldig zal vinden!

De bruidsboeketten veranderen enorm door de jaren heen. Vetplanten zijn op dit moment helemaal in en wij laten jou 5 prachtige bruidsboeketten met deze plant zien!

5 bruidsboeketten met vetplanten die je geweldig zal vinden!
  • Bruidsboeket
  • Adviseren
  • Bruidsboeket

Trouwboeketten zijn een typisch onderdeel van de bruiloft die ieder jaar veranderen. Zo gaan we van felle kleuren in het bruidsboeket naar zachte kleuren en op dit moment is iedereen helemaal gek van vetplanten. Bloemisten weten deze perfect te combineren in allerlei verschillende soorten bruiloften. In dit artikel laten wij jouw 5 bruidsboeketten met vetplanten in verschillende stijlen. Je zult ze geweldig vinden! Lees snel verder.

Een cactusbloem past perfect bij een bohemien bruid

Adverteren

We beginnen met het bruidsboeket voor een bohemien bruid. Dit boeket met cactussen, vetplanten en ander groen is de perfect inspiratie voor een bohemien bruid. Denk aan een gigantisch boeket dat amper in één hand past, maar daarom juist zo geweldig is. De centrale kleur in het boeket was olijfgroen die in contrast staat met het wit van de trouwjurk van de bruid en de zandkleur van de woestijn. Alle elementen uit het boeket zijn natuurlijk. Een prachtig boeket voor een bohemien bruid!

opslaan
Bruidsboeket: Detalles en Espinas / Foto: Hello Norte

Het perfecte boeket voor romantische bruiden

Dit boeket is geïnspireerd door de bruid zelf, Erica. Zij was degene die de knoop over zowel de grootte als de vorm van het boeket heeft doorgehakt. Ze wilde een romantisch boeket met een zachte en delicate uitstraling, dat alles behalve gewoon was. En dat is zeker gelukt! De prominente plant in dit boeket is de echeveria. Combineer deze met de roze en witte tinten van de rozen en het zorgt voor een super resultaat, zoals je op de foto kunt zien.

opslaan
Bruidsboeket: Detalles en Espinas / Foto: Kathya Guzman

Het boeket voor de traditionele bruid

Als jij een klassieke bruid bent die altijd al van een traditionele bruiloft gedroomd heeft dan hebben wij hier het perfecte bruidsboeket voor jou. Hoewel de vetplant over het algemeen een vrij moderne plant is, is dit boeket alles behalve dat door de ronde vorm en pastelkleuren. Deze vormen in combinatie met de maat van het boeket maakt het heel klassiek. Wat een plaatje! Vind je niet?

opslaan
Bruidsboeket: Detalles en Espinas / Foto: Kathya Guzman

Het boeket voor de rustieke bruid

Dit boeket is meer in de rustieke stijl gemaakt. Voor dit boeket werd de gypsophila gebruikt. Deze staat ook wel bekend als de adem van het kind, wat hem perfect maakt voor een rustieke bruiloft. Het is een rond boeket in klein formaat. De rode anjers die je onderaan het boeket zijn een echte aandachtstrekker en zorgen voor een mooi contrast met de groene bladeren en het wit van de trouwjurk.

opslaan
Bruidsboeket: Detalles en Espinas / Foto: Claudia Iam

Het boeket voor de unieke bruid

Ben jij anders dan anderen en van plan om met een heel uniek boeket op de bruiloft te verschijnen? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in dit boeket. Het idee voor dit boeket was om een heel natuurlijk bruidsboeket te creërenEr zijn bladeren en een gigantische aeonium gebruikt om de aandacht te trekken. De kleuren zijn neutraal, maar o zo mooi! Dit boeket draagt gegarandeerd bij aan een unieke en originele look!

opslaan
Bruidsboeket: Detalles en Espinas / Foto: Felices por siempre

Vergeet bij het uitzoeken van het bruidsboeket deze niet af te stemmen op de rest van jouw look als bruid, aangezien het boeket deze sterk kan beïnvloeden. Denk van tevoren ook na over het thema van de bruiloft en hoe je deze in het bruidsboeket kunt verwerken. Ontdek hier de trends voor bruidsboeketten in 2019 en lees hier alles over het uitkiezen van het bruidsboeket!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!