5 signalen waardoor je weet dat je huwelijksaanzoek nadert!

5 signalen waardoor je weet dat je huwelijksaanzoek nadert!

Jullie zijn voor een lange tijd al erg gelukkig samen en iets vertelt je dat het misschien wel mogelijk zou kunnen zijn dat je vriend je ten huwelijk gaat vragen. Ontdek de signalen dat jij ten huwelijk gevraagd gaat worden!

  • Huwelijksaanzoek
  • Adviseren
  • Engagement
  • Bruidspaar
  • Emotionele

Je weet niet helemaal zeker wat er aan de hand is en je nieuwsgierigheid maakt je bijna gek. Het liefst zou je wat meer zekerheid hebben of jouw vermoedens van een eventueel aanzoek juist zijn. Helaas bestaat er geen glazen bol, maar het goede nieuws is dat jouw vriend waarschijnlijk onbewust verschillende signalen geeft als hij jou daadwerkelijk ten huwelijk gaat vragen.

Lees geconcentreerd dit artikel en analiseer of jouw vriend de signalen geeft die vertellen of jij een aanzoek kunt verwachten.

opslaanAnnelien Nijland Fotografie
foto: Annelien Nijland Fotografie

1. Je kunt de ring die je altijd draagt niet vinden

Je bent je favoriete ringen kwijt en ineens vind je ze weer op een plek waar je al tig keren hebt gekeken. Een veelvoorkomend signaal als je vriend een huwelijksaanzoek plant, is het verdwijnen van je favoriete ringen. Hij heeft deze even geleend om zo de juiste maat van je verlovingsring te kunnen bepalen. Het is mogelijk dat hij de verrassing niet wil verpesten en daarom de verlovingsring zelf uitzoekt, maar dan wil hij wel de zekerheid dat die past.

2. Je vriend wil meer tijd met je familie doorbrengen

Als je vriend altijd veel tijd met je wilde doorbrengen, maar weinig met je familie en dat plotseling verandert, is het heel goed mogelijk dat hij wilt evalueren of hij wel echt overweg kan met zijn nieuwe familie. Een andere reden kan zijn dat hij de schoonfamilie op de hoogte wil stellen van het aanzoek.

opslaanMooibelicht Fotografie
foto: Mooibelicht Fotografie

3. Onverwachte en originele romantische plannen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Sommige vrouwen hebben het geluk een romantische vriend te hebben, maar dit is niet altijd het geval. Het karakter van jouw vriend maakt natuurlijk niet uit, maar gaan jullie ineens uiteten in een duur restaurant, weekendjes weg of is hij plots geïnteresseerd in decoratie? Dan is het goed mogelijk dat hij op zoek is naar de perfecte setting voor het aanzoek.

opslaanSjoerd Booij Photography
foto: Sjoerd Booij Photography

4. Bezoekjes aan de juwelier

Als jullie aan het winkelen zijn en hij bij de etalage van de juwelier blijft staan en vraagt welke ringen jij het mooist vindt, is het denkbaar dat hij indirect de hulp vraagt bij de keuze voor de verlovingsringen.

opslaanfoto: Dario Endara Photography
Dario Endara Photography

 5. Verdachte moeders, zussen en vriendinnen

Brengt je vriend van de een op de andere dag veel tijd door met jouw vriendinnen, zussen en moeder? Wie weet zoekt hij dan hulp bij het kiezen van de juiste ring of het bedenken van de juiste manier om het aanzoek te doen.

opslaanMooibelicht Fotografie
foto: Mooibelicht Fotografie

Deze signalen zijn handig om je voor te bereiden op een eventueel aanzoek van je geliefde. Maar denk eraan dat het belangrijk is dat je rustig blijft, dat alles komt wanneer de tijd daar rijp voor is en dat je het vertrouwen in je vriend hebt dat hij dit zeker op een romantische manier gaat aanpakken!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Annelien Nijland Fotografie Trouwfotografen
Dario Endara Photography Trouwfotografen
Mooibelicht Fotografie Trouwfotografen
Sjoerd Booij Photography Trouwfotografen

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!