54 nummers waar je gegarandeerd vrolijk van wordt!

Muziek is een van de belangrijkste ingrediënten waarmee je optimaal kunt genieten. Er zijn misschien een aantal mensen die zich vermaken met dramatische muziek vol met melancholie, maar het grootste deel van de mensheid voelt zich toch het aller gelukkigst met muziek die je laat stralen, waarop je wel moet dansen en waarvan je spontaan gaat zingen midden op straat.

CfotoMeer lezen “Cfoto”
Foto: Cfoto

Bij Zankyou hebben we een Happy Zankyou, Spotify playlist voor jullie samengesteld (onderaan de pagina), vol met vrolijke deuntjes, hartverwarmende teksten en prachtige instrumenten die je gegarandeerd vrolijk zullen maken. Begeleid jouw speciale en positieve momenten door onze feestelijke selectie muziek, bestaande uit een grote verscheidenheid aan genres, tijdsvlakken en artiesten.

In de jaren 70 en 80 werd er vooral veel gefeest in de discotheken (met Tony Manero als groot voorbeeld), waar de opvallende elektronische muziek niemand tot last was en waar het genre dance werd geboren. Denk aan discoballen, afros, wijde pijpen, beenwarmers en natuurlijk de, tot vandaag de dag, aller vrolijkste deuntjes. Rock is een genre dat veel verscheidenheid kent van het progressieve type tot de heavy metal, veel van deze nummers hebben een plekje in ons geheugen, en daarnaast ook in ons hart, door de heerlijke vibes die ze uitstralen. En zo vind je in onze lijst een verscheidenheid aan muziek van Girls Just Want To Have Fun tot Queen’s Don’t Stop Me Now, het vrolijke Dancing Queen en Uptown Girl van Billy Joel.

Adrián Tuyo Producciones
Foto: Adrián Tuyo Producciones

Vanuit deze tijd kennen we ook Madonna (Like a Prayer), Bon Jovi (Livin on a Prayer), the Blues Brothers (Everybody Needs Somebody to Love) en de iconische Michael Jackson (Billie Jean). Een aantal plaatjes uit de jaren 60 konden natuurlijk ook niet op onze lijst ontbreken, nummers als I Want You Back van The Jackson 5 of She Loves You van The Beatles kunnen elke keer weer een glimlach op je gezicht zetten, of je ze nou hoort op de radio, in een reclame of in een winkel.

Speciaal voor jullie hebben we bij Zankyou al deze legendarische nummers opgezocht, verzameld en samengebracht in deze afspeellijst die je zeker niet ongeroerd zal laten. Naast de klassiekers hebben we ook wat pareltjes toegevoegd die we van iets minder lang geleden kennen, en met ook stuk voor stuk met de happiness factor. De boy-girl bands uit de jaren 90 konden natuurlijk niet ontbreken met nummer van de Spice Girls en Backstreet Boys. En, uiteraard, de grote sterren uit de 21e eeuw zal je ook langs horen komen met artiesten zoals Beyonce, Bruno Mars en Pharrel Williams. Druk op play en laat je verrassen, want er is nog HEEL VEEL MEER!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Credits: IN-fotodesign
Een bruiloft uitleggen aan kinderen: zo doe je dat!
Het is belangrijk dat ook je kleintjes zich op hun gemak voelen met deze grote verandering in hun leven. Bekijk hier hoe je het huwelijk het beste aan ze kunt uitleggen!
Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Wil jij mooie herinneringen overhouden aan je bruiloftsdag? Dan is het van belang dat je op zoek gaat naar een goede fotograaf: wij hebben voor jou onze favorieten alvast op een rijtje gezet...
De real wedding van het vreugdevolle bruidspaar Jasper en Julia!
De real wedding van het vreugdevolle bruidspaar Jasper en Julia!
Ga jij binnenkort trouwen en wil je geïnspireerd raken van andere bruiloften? Bekijk dan de prachtige bruiloft van het bruidspaar Jasper en Julia.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie