9 dingen die elke bruid wilt horen op dé grote dag!

Het is een van de belangrijkste dagen in het leven van een vrouw. Jullie hebben lang naar deze dag toegewerkt en er is heel wat planning over heen gegaan! De dag zit vol met emoties, van stress tot geluk en van tranen tot veel gelach. Steun van familie en vrienden is essentieel om de dag perfect te laten verlopen! Er zijn 9 dingen die iedere bruid wilt horen op de grote dag, deze dingen zullen een groot verschil maken. Wil je weten wat? Lees verder!

foto BruidbeeldMeer lezen “foto Bruidbeeld”
foto Bruidbeeld

1. ‘’Hoe mooi ze is!’’

Ookal zal het zeker weten meerdere malen gezegd worden… het is altijd fijn om een compliment te krijgen over je looks! Vooral voor deze dag heeft zij in detail gezocht naar dé perfecte jurk, dé perfecte accessoires en make-up. De bruid zal je zeer dankbaar zijn!

2. “Hoe geweldig het feest is!”

Over elk detail is nagedacht, de decoratie is afgestemd op het thema, de muziek is geselecteerd en de hapjes zijn samengesteld met zorg. Zoveel werk vraagt voor complimenten! Een bruid wilt niets liever dan dat niet alleen zij de beste dag van haar leven heeft, maar dat ook de gasten het naar hun zin hebben.

foto Alexandra VonkMeer lezen “foto Alexandra Vonk”
foto Alexandra Vonk

3. “Hoe goed ze samen zijn!”

De bruid zegt ‘ja!’ tegen de liefde van haar leven. Deze dag is het begin van hun nieuwe leven. Niets is belangrijker dan de zegen van vrienden en familie om hen heen.

4. “Wat leuk!”

Er is geen bruid die niet wilt horen hoe leuk haar gasten het hebben. Het feest is een groot succes en zal doorgaan tot in de late uurtjes!

foto Alexandra VonkMeer lezen “foto Alexandra Vonk”
foto Alexandra Vonk

5. “Wat een prachtige dag”

Een van grootste zorgen, zeker in ons kikkerlandje, is het weer! Hopelijk regent het niet, hopelijk is het niet te koud! Dus een ‘wat een prachtige dag!’ zal een positieve instelling geven. Negeer die wolken in de lucht, geniet!

6. “Een simpel… bedankje!”

Tijdens de voorbereiding van de bruiloft houdt de bruid rekening met haar gasten. Ze past alles aan in de hoop dat het perfect wordt en dat iedereen het naar zijn zin heeft. Een simpel bedankje kan al genoeg zijn om te laten zien dat je alle inspanningen zeker waardeerd!

7. “Wat een glimlach!”

De glimlach van een bruid zegt alles… ze zal op de belangrijkste dag van haar leven stralen! Het resultaat van maanden plannen is samengekomen op deze dag en al haar geliefden mogen zien dat zij extreem gelukkig is!

foto Happy PhotographerMeer lezen “foto Happy Photographer”
foto Happy Photographer

8. “Zal ik je even helpen?”

Naar het toilet gaan op de bruiloft? Het is voor de gasten al niet gemakkelijk, denk aan de hakken en jurkjes met lastige sluitingen. Kun je nagaan hoe het is voor de bruid! Een simpele vraag ‘zal ik je helpen?’ zal als muziek in haar oren klinken!

9. ”Wat heerlijk!”

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor het diner! Serveer je hapjes of wordt het een geheel menu? Wat wordt er geserveert? Ook in het type dessert wordt flink over nagedacht. Kortom, de catering voor de bruiloft is een puntje om goed over na te denken en daarom wordt het zeker gewaardeerd als de gasten het eten lekker vinden! Hulp nodig met de catering? Bekijk onze pagina met de beste catering services.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Trouw Trendy
Huisdieren bij de bruiloft betrekken doe je zo!
Dieren zorgen niet alleen voor onvergetelijke en leuke foto's, maar dragen ook bij aan een fantastische dag!
Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
De getuigen zijn enorm belangrijk op de bruiloft, want zonder hen is er geen huwelijk! Maar hoe kies jij eigenlijk je getuige?
Foto: Shutterstock
Trouwtradities anno 2017… zijn ze hip of juist oubollig?
Something old, something new, something borrowed, something blue... Trouwtradities kennen we allemaal, maar zijn ze nog wel van deze tijd?

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie