Adverteren

9 dingen die elke bruid wilt horen op dé grote dag!

Er zijn 9 dingen die iedere bruid wilt horen op de grote dag, deze dingen zullen een groot verschil maken. Wil je weten wat? Lees verder!

  • De Bruid
  • Geluk
  • Glimlach
  • Liefde

Het is een van de belangrijkste dagen in het leven van een vrouw. Jullie hebben lang naar deze dag toegewerkt en er is heel wat planning over heen gegaan! De dag zit vol met emoties, van stress tot geluk en van tranen tot veel gelach. Steun van familie en vrienden is essentieel om de dag perfect te laten verlopen! Er zijn 9 dingen die iedere bruid wilt horen op de grote dag, deze dingen zullen een groot verschil maken. Wil je weten wat? Lees verder!

opslaanfoto BruidbeeldMeer lezen “foto Bruidbeeld”
foto Bruidbeeld

1. ‘’Hoe mooi ze is!’’

Adverteren

Ookal zal het zeker weten meerdere malen gezegd worden… het is altijd fijn om een compliment te krijgen over je looks! Vooral voor deze dag heeft zij in detail gezocht naar dé perfecte jurk, dé perfecte accessoires en make-up. De bruid zal je zeer dankbaar zijn!

2. “Hoe geweldig het feest is!”

Over elk detail is nagedacht, de decoratie is afgestemd op het thema, de muziek is geselecteerd en de hapjes zijn samengesteld met zorg. Zoveel werk vraagt voor complimenten! Een bruid wilt niets liever dan dat niet alleen zij de beste dag van haar leven heeft, maar dat ook de gasten het naar hun zin hebben.

opslaanfoto Alexandra VonkMeer lezen “foto Alexandra Vonk”
foto Alexandra Vonk

3. “Hoe goed ze samen zijn!”

De bruid zegt ‘ja!’ tegen de liefde van haar leven. Deze dag is het begin van hun nieuwe leven. Niets is belangrijker dan de zegen van vrienden en familie om hen heen.

4. “Wat leuk!”

Er is geen bruid die niet wilt horen hoe leuk haar gasten het hebben. Het feest is een groot succes en zal doorgaan tot in de late uurtjes!

opslaanfoto Alexandra VonkMeer lezen “foto Alexandra Vonk”
foto Alexandra Vonk

5. “Wat een prachtige dag”

Een van grootste zorgen, zeker in ons kikkerlandje, is het weer! Hopelijk regent het niet, hopelijk is het niet te koud! Dus een ‘wat een prachtige dag!’ zal een positieve instelling geven. Negeer die wolken in de lucht, geniet!

6. “Een simpel… bedankje!”

Tijdens de voorbereiding van de bruiloft houdt de bruid rekening met haar gasten. Ze past alles aan in de hoop dat het perfect wordt en dat iedereen het naar zijn zin heeft. Een simpel bedankje kan al genoeg zijn om te laten zien dat je alle inspanningen zeker waardeerd!

7. “Wat een glimlach!”

De glimlach van een bruid zegt alles… ze zal op de belangrijkste dag van haar leven stralen! Het resultaat van maanden plannen is samengekomen op deze dag en al haar geliefden mogen zien dat zij extreem gelukkig is!

opslaanfoto Happy PhotographerMeer lezen “foto Happy Photographer”
foto Happy Photographer

8. “Zal ik je even helpen?”

Naar het toilet gaan op de bruiloft? Het is voor de gasten al niet gemakkelijk, denk aan de hakken en jurkjes met lastige sluitingen. Kun je nagaan hoe het is voor de bruid! Een simpele vraag ‘zal ik je helpen?’ zal als muziek in haar oren klinken!

9. ”Wat heerlijk!”

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor het diner! Serveer je hapjes of wordt het een geheel menu? Wat wordt er geserveert? Ook in het type dessert wordt flink over nagedacht. Kortom, de catering voor de bruiloft is een puntje om goed over na te denken en daarom wordt het zeker gewaardeerd als de gasten het eten lekker vinden! Hulp nodig met de catering? Bekijk onze pagina met de beste catering services.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Happy Photographer Trouwfotografen
BruidBeeld Videografen
Alexandra vonk Photography Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!