Zeg dag tegen nutteloze cadeaus en hallo tegen Zankyou!

Vijf blenders, negen Chinese vazen, twee keer dezelfde zilveren bestekset en losse envelopjes met contant geld. Nee, dit zijn niet de cadeaus die je kunt winnen als je lui op een zaterdagmiddag op tv rondzapt en eindigt bij een televisieshow. Dit zijn een paar standaard cadeaus die je kunt verwachten op je bruiloft. Natuurlijk zijn cadeaus altijd welkom, en ben je de schenker dankbaar, maar laten we eerlijk zijn, als je zelf je cadeaus kon kiezen, zou je andere cadeaus kiezen, toch?

Het is ongemakkelijk want we weten vaak niet goed wat we met al deze geschenken aan moeten. Het is gegeven met veel liefde, maar dat betekent niet dat je het mooi vindt. En wat moet je zeggen als je oudtante vraagt ‘vind je het schilderij dat ik heb gegeven mooi? Waar hangt het? Of je moet alle cadeaus (soms zonder ticket!) gaan terugbrengen? Alle winkels afbellen om te vragen of je het mag ruilen. Dit kan bovendien de gever ook nog eens beledigen, want laten we eerlijk wezen, niemand vindt het leuk als blijkt dat je een verkeerd cadeau hebt gekocht.

Of wat denk je van jullie studievriend die ooit lang geleden een strandtent op Timboektoe heeft geopend. Hij wilt jullie bruiloft niet missen, maar in plaats van jullie wenslijst te bekijken, geeft hij liever een traditioneel cadeau van zijn eiland. Een geschilderd surfbord, een gekleurd standbeeld of een handgemaakte stoel… dat allemaal net niet in jullie strak gestijlde interieur past. Wat doe je met dat cadeau?

Daarom is de beste tool die je zal helpen stress te voorkomen de Zankyou Cadeaulijst. Zankyou helpt je niet enkel met het kiezen van de beste jurk, de catering, de fotograaf, de bloemen, maar ook met het beheren van de online cadeaulijst! Bevrijd je van fysieke winkels, en maak je eigen digitale wenslijst. Bespaar tijd in de toch al drukke periode, en start met het online shoppen!

Hoe werkt het? Het is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren op Zankyou. Maak een gratis bruiloftspagina aan en laat het creatieve proces maar beginnen! Selecteer de cadeaus uit onze uitgebreide catalogus of voeg je eigen cadeaus toe.

Het fijne van onze online cadeaulijst is dat je nooit fysieke (zwaar mee te sjouwen!) geschenken op de dag zelf krijgt. Bovendien krijg je de geschonken bedragen zó op je bankrekening zonder overal cheques te moeten ontvangen, of cadeaubonnen te hebben. Wil je een nieuwe bank? Geld voor jullie huwelijksreis? Of wil je sparen voor jullie kind? Met het geld dat je via de online lijst krijgt kun je het besteden zoals je zelf wilt!

Zankyou is al 7 jaar wereldleider in de bruiloftindustrie en heeft als enige doel jouw bruiloft de beste ooit te maken! Daarom hebben wij nu een speciale aanbieding voor iedereen die hun cadeaulijst vóór 31 juli activeert… E-mail vrijblijvend naar info@zankyou.com voor meer informatie!

Zeg dag tegen teleurgestelde gezichten bij het openen van de cadeaus, ongemakkelijke momenten en lelijke giften. Met een cadeau van jouw eigen samengestelde cadeaulijst van Zankyou wordt je bruiloft een nog groter feest!

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Arteboda
De meest essentiële onderdelen voor de organisatie van je bruiloft, met deze lijst heb je alles onder controle!
Omdat je al zo veel aan je hoofd hebt en ook natuurlijk moet kunnen genieten van de dag zelf hebben we een ideaal hulpmiddel: lijstjes!
Credits: Dario Endara Photography
Trouwen in Nederland? Houd rekening met alle weersomstandigheden!
Trouw je in Nederland? Houd dan rekening met weeromstandigheden die je absoluut niet had kunnen voorzien. We geven je wat tips zodat je een TOPdag hebt ongeacht het weer.
Foto: Jose Donatz Fotografie
Deze online tools maken het plannen van jouw bruiloft gemakkelijk!
De beste online tools voor het helpen plannen van je bruiloft vind je bij Zankyou. Denk aan gratis website, informatiekaarten, overzicht van leveranciers en onbetaalbare tips en inspiratie.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie