Besluiteloos, dromerig of perfectionistisch? Er zijn vele soorten bruiden!

In welke van deze bruiden herken jij jezelf? Of ben je een mix van meerdere?

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren

Als alles klaar is voor de bruiloft, lijken bruiden een transformatie te ondergaan. Niemand zal dit ooit begrijpen tot dat zij zelf zo’n grote dag moeten plannen! Er zijn veel verschillende vrouwen en net zo veel verschillende type bruiden. Al naar hun karakter gedragen bruiden zich op verschillende manieren als het om de planning van de bruiloft en de uiteindelijke grote dag aankomt. Wat voor soort bruid ben jij? Ontdek het hier!

De besluiteloze bruid

Hoe dichter ze bij de dag zelf komt, hoe meer de twijfels lijken te groeien.

De bruid die na het bekijken van alle collecties trouwjurken uit 2017, uiteindelijk toch een keuze heeft kunnen maken, beseft zij een paar dagen later dat het niet de jurk van haar dromen is. Het is erg moeilijk om de kleuren van de gehele bruiloft op elkaar af te stemmen, de bloemen, het bruidsboeket, de schoenen en zelfs de accessoires. Zij houdt van alles en niets tegelijk; surfen op het internet om meer ideeën te vinden, maar ze krijgt niet iets gevonden waar ze zich persoonlijk tot aangetrokken voelt. En meestal is de steun van vrienden of een weddingplanner voor haar bruiloft ook niet helemaal na verwachting. Komt dit jou bekend voor? Het is ook zo ontzettend moeilijk om keuzes te maken voor jouw perfecte dag!

opslaanFoto: Dario Endara
Foto: Dario Endara

De dromerige bruid

De bruid die sinds haar 7de al droomt van haar trouwdag!

Deze bruid is zeer georganiseerd en ze vindt het heerlijk om de controle te hebben over de gehele bruiloft. Maar ook het bezoeken van honderden winkels, het proeven van de taart en het perfect menu zal ze geweldig vinden. De dromerige bruid stelt zich voor op haar trouwdag in een groot kasteel met een prinsessen cut trouwjurk en roze als basis van alle decoratie. Als u zich hier in herkent,”Take it easy”, het wordt een prachtige dag! Lees: Hoe kun je je bruiloft ontspannen plannen?

opslaanFoto: Annelien Nijland Fotografie
Foto: Annelien Nijland Fotografie

De vastbesloten bruid

De bruid die weet wat ze wilt en hoe ze dit moet organiseren.

Het tegenovergestelde van de besluiteloze bruid. Zij weet precies wat ze wilt en geeft ook weinig ruimte voor andermans mening. De bruidegom is zeer dankbaar omdat zijn vriendin de gehele organisatie op zich neemt, maar soms ook goed om hun mening te vragen. Een van haar gebreken is dat ze niet is voorbereid op onverwachte situaties, vooral als het gaat om het Nederlandse klimaat voor op de dag van haar bruiloft. Ja, het is altijd goed om te zorgen voor een alternatief plan zodat alles perfect op jouw huwelijksdag zal verlopen. Tip: Probeer wat hulp te accepteren, dit geeft jouw weer wat meer ruimte om af en toe een beetje te ontspannen. Ook heel belangrijk!

opslaanFoto: Jorik Algra
Foto: Jorik Algra

De perfectionistische bruid

Goed georganiseerd van af het begin

Haar bruiloft is gepland op basis van stappen, goed georganiseerd van af het begin en is voortdurend aan het controleren dat er niets over het hoofd gezien word. Zij vraagt naar alles en streeft dat alle details van haar huwelijk perfect onder controle zijn. Dit zorgt voor een nauwgezette kalender met alles wat gedaan moet worden voor de bruiloft. Voordat zij een beslissing neemt, maakt zij altijd nauwkeurige vergelijkingen om risico’s te vermijden. Als je dit jouw vriendin is, probeer haar te laten ontspannen omdat zelfs als er een hoop gedaan moet worden, ze moet wel van alles blijven genieten.

opslaanFoto: Mon et Mine
Foto: Mon et Mine

Het maakt niet uit wat uw stijl is als bruid, wij bij Zankyou zijn hier om je te helpen waar het nodig is. Vergeet niet dat op onze bruiloft website u alles kunt vinden over het organiseren van uw bruiloft, tips, inspiratie van de experts in de Nederlandse bruiloften industrie.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Dario Endara Photography Trouwfotografen
Annelien Nijland Fotografie Trouwfotografen
Jorik Algra Fotografie Trouwfotografen
Mon et Mine Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!