De lekkerste hapjes en drankjes met deze cateraars uit Noord-Holland!

Deze top cateraars uit Noord-Holland zorgen ervoor dat het water uit de mond loopt bij jullie gasten op de grote dag!

  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Op jullie trouwdag draait het om een heleboel aspecten; zit jouw jurk wel goed, verloopt alles zoals jullie dit in gedachten hadden én hebben de gasten het wel naar hun zin. Nu kan ik je uit ervaring vertellen dat een groot deel van dat laatste puntje bepaalt wordt door het eten en drinken dat jullie die dag serveren. Een ding wat jullie zeker willen voorkomen is dat alle gasten straks hangry (= een combinatie van hungry en angry) zijn en hierdoor de sfeer van de bruiloft verpest wordt. Wij willen je daarom graag voorstellen aan onze selectie van de beste cateraars uit Noord-Holland, om dit te voorkomen.

Deze leveranciers zijn door Zankyou gekozen en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mobile Street FoodBezoek de website

Adverteren

Als cateraar van de mooiste dag van jullie leven doet Mobile Street Food er alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken. Ze hebben goed contact met verschillende weddingplanners en evenementenbureaus, die er samen met hen alles aan doen om jullie dromen te verwezenlijken. En die dromen zullen verwezenlijkt worden, want Mobile Street Food biedt letterlijk al het eten aan wat jullie willen. Zo hebben zij onder andere: een pasta factory, cheese fountain en build your own burger. Ook voor overheerlijke toetjes zorgen zij met de yoghurt bar en zoet & zo. Klinkt heerlijk!

Foto: Mobile Street FoodNeem nu contact op met Mobile Street Food
Foto: Mobile Street Food
Foto: Mobile Street FoodNeem nu contact op met Mobile Street Food
Foto: Mobile Street Food

Renato’s CateringBezoek de website

Met Renato’s Catering halen jullie de Italiaanse keuken naar jullie bruiloft. Zij hebben gerechten als gemengde antipasti, overheerlijke pasta’s volgens traditioneel recept en overheerlijke desserts, zoals huisgemaakte tiramisu of scroppino. Het draait bij Renato’s allemaal om smaak en versheid en dit laten zij zien in hun manier van werken. Zij importeren namelijk alle producten waarmee zij werken direct uit Italië waardoor ze de beste kwaliteit kunnen garanderen. Het team denkt aan jullie wensen en kan naast het eten en drinken het hele evenement organiseren. Waan jezelf in Italiaanse sferen door deze unieke cateraar te huren!

Foto: Renato´s CateringNeem nu contact op met Renato´s Catering
Foto: Renato´s Catering
Foto: Renato´s CateringNeem nu contact op met Renato´s Catering
Foto: Renato´s Catering

BBKOEBezoek de Website

Willen jullie een originele cateraar voor op de bruiloft? Dan is BBKOE dé mobiele cateraar voor jullie. Zij zijn gespecialiseerd in de betere barbecue. Dit betekend dat je bij hen geen traditioneel barbecuevoedsel zal vinden, zoals worstjes of speklapjes, maar dat je eerder moet denken aan een luxe barbecue met rib-eye, gerookte zalm en gevulde portebello’s. Daarnaast bieden zij ook een Italiaans buffet en diverse wereldgerechten aan. Het doel van BBKOE bis om de leuke uitstraling van foodtrucks te combineren met hoogwaardige barbecue gerechten. Zij staan dan ook echt voor kwaliteit, wat je ook terug ziet in hun motto: “We put the Q for quality in to BBQ”. Zij verzorgen niet alleen voor heerlijke gerechten, maar zorgen ook voor de gehele organisatie van meubilair tot drank en personeel!

Foto: BBKoeNeem nu contact op met BBKoe
Foto: BBKoe
Foto: BBKoeNeem nu contact op met BBKoe
Foto: BBKoe

Slosh Cocktails – Bezoek de website

De naam zegt het al, cateringorganisatie Slosh Cocktails verzorgt heerlijke drankjes. Zoals zij zelf zeggen verzorgen ze bij Slosh cocktails voor bruiloften en voor feestjes die wellicht tot bruiloften leiden. Een groot voordeel aan de cocktails van Slosh is dat deze vóór de bruiloft volledig bereid worden door de organisatie en geleverd worden in verpakkingen van vijf liter, compleet met versiering voor een feestelijk tintje aan jullie bruiloft. Doordat de cocktails van tevoren gemaakt worden blijft het leuk om een cocktail te bestellen; de gasten hoeven namelijk geen eeuwen aan de bar te wachten voor hun cocktail klaar is. Slosh is de perfecte combinatie van de fun van een cocktail met het gemak van een biertje!

Slosh Cocktails. Foto: Liefde PhotographyNeem nu contact op met Slosh Cocktails
Slosh Cocktails. Foto: Liefde Photography
Foto: Slosh CocktailsNeem nu contact op met Slosh Cocktails
Foto: Slosh Cocktails

Stek AmsterdamBezoek de website

“Lekker koken en het mensen naar hun zin maken”, dat is de missie van Stek Amsterdam. Zij zullen dan ook samen met jullie nadenken over het eten wat serveert zal worden op jullie grote dag en denken als jullie dit willen ook mee over de aanpak en aankleding. “Stek gaat over je hart volgen, over doen waar je van droomt” en dat proef je terug in de gerechten tijdens jullie huwelijksdiner. Bij Stek Amsterdam zelf kan gedineerd worden met 50 personen en een borrel georganiseerd worden voor maar liefst 100 personen en op locatie zijn de mogelijkheden zelfs nog veel groter!

Foto: STEK AmsterdamNeem nu contact op met STEK Amsterdam
Foto: STEK Amsterdam
Foto: STEK AmsterdamNeem nu contact op met STEK Amsterdam
Foto: STEK Amsterdam

Kok op SteltenBezoek de website

Als jullie gek zijn op de Bourgondische stijl dan ben je bij Kok op Stelten aan het juiste adres! Na jaren ervaring in de verscheidene restaurants en cateringorganisaties is Mirjam haar droom achterna gegaan en heeft zij haar eigen cateringsorganisatie opgezet. Het eten dat je van Kok op Stelten kan verwachten is vers, huisgemaakt en zoveel mogelijk van het seizoen. Zowel de koks als de leveranciers van Kok op Stelten werken met dezelfde mentaliteit: ze gaan voor het beste resultaat en doen dit met liefde. Jullie persoonlijke wensen en oog voor detail en kwaliteit zijn de uitgangspunten bij Kok op Stelten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website voor hun mogelijkheden!

Foto: Kok op SteltenNeem nu contact op met Kok op Stelten
Foto: Kok op Stelten
Foto: Kok op SteltenNeem nu contact op met Kok op Stelten
Foto: Kok op Stelten

De ChocoprinsesBezoek de website

Zijn jullie een modern stel dat graag meegaat met de laatste trends? Dan is De Chocoprinses wellicht de foodtruck waar jullie naar opzoek zijn! Deze Parijse stadsbus stamt uit 1936 en ziet er niet alleen supercool uit, maar brengt ook nog eens heel wat lekkers naar jullie bruiloft. Wat dachten jullie van feestelijke traktaties in de vorm van chocoladetruffeltaart, brownies, bonbons en chocoladefondue? De Chocoprinses maakt al jullie chocodromen waar en serveert dit met uitstekende koffie en bijzondere thee! Je kunt hen ook nog eens inschakelen voor een heerlijke borrel of een lekker buffet. 

Foto: De ChocoprinsesNeem nu contact op met De Chocoprinses
Foto: De Chocoprinses
Foto: De ChocoprinsesNeem nu contact op met De Chocoprinses
Foto: De Chocoprinses

Vegan SundaysBezoek de website

Vegan food op de bruiloft is helemaal hot! Vegan Sundays is een bedrijf gevestigd in Amsterdam dat gezond en lekker vegan eten op verschillende manieren naar jullie toe kan brengen. Dit bedrijf is een cateringorganisatie, pop-up restaurant en heeft een privé chef die maar wat graag een heerlijke maaltijd voor jullie voorbereidt. Als jullie voor Vegan Sundays kiezen krijgen jullie een smaaksensatie die iedereen fantastisch zal vinden. De gerechten worden niet alleen op een creatieve wijze samengesteld, maar ook gepresenteerd. Voor een voorproefje van verschillende vegan recepten neem je alvast een kijkje op hun website.

Foto: Vegan SundaysNeem nu contact op met Vegan Sundays
Foto: Vegan Sundays
Foto: Vegan SundaysNeem nu contact op met Vegan Sundays
Foto: Vegan Sundays

BUSKRUIDBezoek de website

Met BUSKRUID hebben jullie een creatieve en leuke verschijning op de bruiloft. Met deze omgebouwde brandweerbus verzorgt Jessica de lekkerste verse gerechten op verschillende locaties, zoals festivals, bedrijfsfeesten en wellicht jullie huwelijk. Op deze evenementen verzorgd Jessica de lekkerste soepen, salades en broodjes. Als jullie voor BUSKRUID kiezen op jullie bruiloft dan gaan jullie samen kijken naar een passend menu in de vorm van de catering, ontbijt, lunch, diner of hapjes. Hierbij staan jullie wensen centraal. BUSKRUID is een unieke eye-catcher en fleurt jullie bruiloft helemaal op!

Foto: BUSKRUIDNeem nu contact op met BUSKRUID
Foto: BUSKRUID
Foto: BUSKRUIDNeem nu contact op met BUSKRUID
Foto: BUSKRUID

Na het bekijken van al deze leveranciers ben ik meteen naar de kast gerent om iets te snacken te pakken… Loopt het water bij jou ook de mond uit? Neem dan snel contact op met één van deze leveranciers en zorg ervoor dat jouw gasten heerlijk kunnen smullen op jullie grote dag! Mochten jullie door de bomen het bos niet meer zien? Dan helpen wij graag een handje met dit vijf-stappenplan voor het kiezen van de perfecte cateraar voor jullie bruiloft! En als jullie nog opzoek zijn naar een bruidstaart die helemaal 2018 is, dan hebben wij hier de zeven meest besproken trends voor de bruidstaart in 2018 uitgelicht.

Voor meer inspiratie en de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Kok op Stelten Catering
BUSKRUID Catering
BBKoe Catering
Vegan Sundays Catering
De Chocoprinses Catering
STEK Amsterdam Catering
Slosh Cocktails Catering
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!