Beyoncé en Jay-Z vernieuwen hun geloften op een spectaculaire manier!

Wereldsterren Beyoncé en Jay-z verassen het publiek weer! Dit keer met de prachtige beelden van de vernieuwing van hun geloften! Mis de beelden niet!

  • Beroemdheden
  • International
  • Verenigd Koninkrijk

Het powercouple Beyoncé en Jay-z staan weer in de schijnwerpers! Surprised? Of course not! Dit keer gaat het om spectaculaire beelden tijdens het openingsconcert van hun On The Run II-tournee die plaatsvond op 6 juni 2018 in Cardiff, Wales. Beyoncé en Jay-z hebben namelijk hun geloften vernieuwd!

opslaanCordon Press
Foto: Cordon Press
Adverteren

Op het scherm achter hen op het podium kwamen namelijk videobeelden langs van het paar waarin ze, in het wit gekleed, hun geloften uitwisselden. Fans merkten al snel op dat deze beelden niet van hun oorspronkelijke bruiloft in 2008 waren, omdat hun tweeling Rumi en Sir, samen met de zes jaar oude Blue Ivy, allemaal aanwezig waren.

In de video draagt Beyoncé een jurk uit de collectie ”Victoriaanse Affiniteit” van Galia Lahav, die je hieronder ook kunt zien. Het nieuws over de vernieuwing van de geloften is dan ook bevestigd door de ontwerper van de jurk zelf.

Het bekend maken van dit nieuws is perfect getimed op de perfecte plek. Ze zijn momenteel namelijk samen op wereldtournee en brengen het prachtige nieuws samen naar buiten. Het is overduidelijk dat de relatie tussen Beyoncé en Jay-z alleen maar sterker is geworden door de jaren heen! (Inmiddels al 9 jaar verder als getrouwd koppel!)

opslaanGalia Lahav
Foto: Galia Lahav

Er zijn nog niet veel beelden van Beyoncé in haar spectaculaire jurk van Galia Lahav gepubliceerd, maar verwachten dat deze snel tevoorschijn zullen komen. Ondertussen genieten we van de concertbeelden en wensen we Beyoncé en Jay-z het beste toe!

Wil je nog meer Zankyou? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!