Beyoncé en Jay-Z vernieuwen hun geloften op een spectaculaire manier!

Het powercouple Beyoncé en Jay-z staan weer in de schijnwerpers! Surprised? Of course not! Dit keer gaat het om spectaculaire beelden tijdens het openingsconcert van hun On The Run II-tournee die plaatsvond op 6 juni 2018 in Cardiff, Wales. Beyoncé en Jay-z hebben namelijk hun geloften vernieuwd!

Cordon Press
Foto: Cordon Press

Op het scherm achter hen op het podium kwamen namelijk videobeelden langs van het paar waarin ze, in het wit gekleed, hun geloften uitwisselden. Fans merkten al snel op dat deze beelden niet van hun oorspronkelijke bruiloft in 2008 waren, omdat hun tweeling Rumi en Sir, samen met de zes jaar oude Blue Ivy, allemaal aanwezig waren.

In de video draagt Beyoncé een jurk uit de collectie ”Victoriaanse Affiniteit” van Galia Lahav, die je hieronder ook kunt zien. Het nieuws over de vernieuwing van de geloften is dan ook bevestigd door de ontwerper van de jurk zelf.

Het bekend maken van dit nieuws is perfect getimed op de perfecte plek. Ze zijn momenteel namelijk samen op wereldtournee en brengen het prachtige nieuws samen naar buiten. Het is overduidelijk dat de relatie tussen Beyoncé en Jay-z alleen maar sterker is geworden door de jaren heen! (Inmiddels al 9 jaar verder als getrouwd koppel!)

Galia Lahav
Foto: Galia Lahav

Er zijn nog niet veel beelden van Beyoncé in haar spectaculaire jurk van Galia Lahav gepubliceerd, maar verwachten dat deze snel tevoorschijn zullen komen. Ondertussen genieten we van de concertbeelden en wensen we Beyoncé en Jay-z het beste toe!

Wil je nog meer Zankyou? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Foto: Trouw Trendy
Huisdieren bij de bruiloft betrekken doe je zo!
Dieren zorgen niet alleen voor onvergetelijke en leuke foto's, maar dragen ook bij aan een fantastische dag!
Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
De getuigen zijn enorm belangrijk op de bruiloft, want zonder hen is er geen huwelijk! Maar hoe kies jij eigenlijk je getuige?
Foto: Wedding International
Trouwen in het buitenland: alle tips voor een geweldige bruiloft!
Trouwen in het buitenland: veel bruidsparen dromen erover. Maar waar moet je dan rekening mee houden? Lees hier de beste tips!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie