De bloemenkeuken: Bloemcreaties de je verwachting te boven gaan!

Als jij nog opzoek bent naar bloemen voor de bruiloft hebben wij de perfecte oplossing: Elvira van de bloemenkeuken zorgt voor de mooiste creaties!

  • Bruidsboeket
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Bruidspaar

Wie de bloemenkeuken zegt, zegt Elvira. Zij is namelijk de trotse eigenaresse van deze prachtige zaak. Elvira is bloemist in hart en nieren en weet bloemen op een manier te combineren zoals geen ander dit kan. Hierdoor laat zij ieder altijd verbaasd kijken naar de mooiste creaties.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de bloemenkeuken

opslaanFoto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Hoe is de bloemenkeuken ontstaan? 

Laten we beginnen bij het begin. Elvira is haar bedrijf letterlijk in haar keuken begonnen vandaar ook de naam de bloemenkeuken. Ze vind het heerlijk om met bloemen bezig te zijn en vooral bruidsparen keer op keer weer te verbazen met de mooie creaties die zij maakt. Inmiddels is er zoveel vraag naar Elvira dat haar bloemenkeuken is uitgegroeid naar een atelier. En dat terwijl zij haar zaak pas in 2017 gestart is!

opslaanFoto: De BloemenkeukenNeem contact op met Elvira!
Foto: De bloemenkeuken

Stijl en werkwijze

Elvira is gek op bohemian-, botanical-, barn-, industrial-, én vintage weddings. Zij is dan ook een ster in het verzorgen van de bloemen voor zulk soort bruiloften. Denk hierbij aan styling, bruidsboeketten, maar ook backdrop’s. Net als Elvira zelf zijn haar boeketten- en bloemdecoraties een beetje edgy, stoer en eigenwijs. Voor jullie met Elvira in zee gaan vind ze het leuk om jullie te ontmoeten tijdens een kennismaking. Hiervoor mogen jullie bij haar aankloppen, maar wanneer jullie gelijk naar de trouwlocatie willen gaan vind zij dit ook een top idee! Tijdens dit gesprek mogen jullie alles vertellen over de wensen die jullie hebben voor de bruiloft. Hebben jullie nog geen idee? Ook dan zit je bij Elvira aan het juiste adres! Zij is namelijk hartstikke enthousiast en zit vol ideeën. Je hoeft dus maar een kleur te noemen en Elvira komt met een voorstel waar je dolgelukkig van wordt!

opslaanFoto: De bloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De bloemenkeuken
opslaanFoto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Wat doet zij allemaal? 

Elvira is druk druk druk. Naast het verzorgen van de mooiste bloemencreaties op jouw bruiloft werkt ze geregeld mee aan styled shoots. Hier zorgt ze keer op keer weer voor bloemen die niet beter bij het thema van de shoot hadden kunnen passen. Naast bruiloften verzorgd ze ook bloemen bij bedrijven. Er zijn genoeg bedrijven die een bloemabonnement bij Elvira hebben lopen, waardoor ze wekelijks kunnen genieten van verse bloemen. Alsof dit nog niet genoeg was geeft zij ook verschillende workshops en levert ze bloemen aan uiteenlopende evenementen (zo ook voor Zankyou op de Engaged trouwbeurs). Een busy bee dus!

opslaanFoto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken
opslaanFoto: De bloemenkeukenNeem contact op met Elvira
Foto: De bloemenkeuken

Instagram 

Om het af te maken is de bloemenkeuken ook nog eens heel actief op social media. Vooral Instagram is een uitlaatklep voor haar creative mind. Ze post gemiddeld één foto per twee dagen en zorgt ervoor dat er elke dag iets leuks te zien is in haar stories. Door Elvira op Instagram te volgen krijg je niet alleen een dosis aan bloeminspiratie, maar wordt je ook nog eens lekker wakker met een enthousiast bericht. Ze is namelijk super gepassioneerd over haar werk en deelt dit maar wat graag met haar volgers. Een echte aanrader wat ons betreft.

Kortom: met Elvira ben je niet alleen verzekerd van kwalitatief goede en mooie bloemcreaties je krijgt er ook nog eens een hele gezellige tijd bij. Ze is enthousiast, denkt snel en stopt niet voor ze kippenvel krijgt van het resultaat! Ben jij om? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Elvira.

opslaanFoto: De bloemenkeukenNeem contact op met Elvira
Foto: De bloemenkeuken

Voor meer inspiratie en alle hulp bij het plannen van jouw bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

de bloemenkeuken Bruidsboeketten

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!