De bloemenkeuken: Bloemcreaties de je verwachting te boven gaan!

Wie de bloemenkeuken zegt, zegt Elvira. Zij is namelijk de trotse eigenaresse van deze prachtige zaak. Elvira is bloemist in hart en nieren en weet bloemen op een manier te combineren zoals geen ander dit kan. Hierdoor laat zij ieder altijd verbaasd kijken naar de mooiste creaties.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de bloemenkeuken

Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Hoe is de bloemenkeuken ontstaan? 

Laten we beginnen bij het begin. Elvira is haar bedrijf letterlijk in haar keuken begonnen vandaar ook de naam de bloemenkeuken. Ze vind het heerlijk om met bloemen bezig te zijn en vooral bruidsparen keer op keer weer te verbazen met de mooie creaties die zij maakt. Inmiddels is er zoveel vraag naar Elvira dat haar bloemenkeuken is uitgegroeid naar een atelier. En dat terwijl zij haar zaak pas in 2017 gestart is!

Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Stijl en werkwijze

Elvira is gek op bohemian-, botanical-, barn-, industrial-, én vintage weddings. Zij is dan ook een ster in het verzorgen van de bloemen voor zulk soort bruiloften. Denk hierbij aan styling, bruidsboeketten, maar ook backdrop’s. Net als Elvira zelf zijn haar boeketten- en bloemdecoraties een beetje edgy, stoer en eigenwijs. Voor jullie met Elvira in zee gaan vind ze het leuk om jullie te ontmoeten tijdens een kennismaking. Hiervoor mogen jullie bij haar aankloppen, maar wanneer jullie gelijk naar de trouwlocatie willen gaan vind zij dit ook een top idee! Tijdens dit gesprek mogen jullie alles vertellen over de wensen die jullie hebben voor de bruiloft. Hebben jullie nog geen idee? Ook dan zit je bij Elvira aan het juiste adres! Zij is namelijk hartstikke enthousiast en zit vol ideeën. Je hoeft dus maar een kleur te noemen en Elvira komt met een voorstel waar je dolgelukkig van wordt!

Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken
Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Wat doet zij allemaal? 

Elvira is druk druk druk. Naast het verzorgen van de mooiste bloemencreaties op jouw bruiloft werkt ze geregeld mee aan styled shoots. Hier zorgt ze keer op keer weer voor bloemen die niet beter bij het thema van de shoot hadden kunnen passen. Naast bruiloften verzorgd ze ook bloemen bij bedrijven. Er zijn genoeg bedrijven die een bloemabonnement bij Elvira hebben lopen, waardoor ze wekelijks kunnen genieten van verse bloemen. Alsof dit nog niet genoeg was geeft zij ook verschillende workshops en levert ze bloemen aan uiteenlopende evenementen (zo ook voor Zankyou op de Engaged trouwbeurs). Een busy bee dus!

Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Instagram 

Om het af te maken is de bloemenkeuken ook nog eens heel actief op social media. Vooral Instagram is een uitlaatklep voor haar creative mind. Ze post gemiddeld één foto per twee dagen en zorgt ervoor dat er elke dag iets leuks te zien is in haar stories. Door Elvira op Instagram te volgen krijg je niet alleen een dosis aan bloeminspiratie, maar wordt je ook nog eens lekker wakker met een enthousiast bericht. Ze is namelijk super gepassioneerd over haar werk en deelt dit maar wat graag met haar volgers. Een echte aanrader wat ons betreft.

View this post on Instagram

GIRLS OF HONOUR • Marit benaderde mij om mee te doen aan een Safari geïnspireerde shoot voor in het girls of honour magazine. Hoe vet!!!! Volmondig zei ik ja!!! Met een mooie lijst van leveranciers hebben we een ontzettend leuke, leerzame, en mooie dag gehad. Gaaf om samen te komen met ondernemers die net zo gedreven zijn als ik dat ben! • Voor nu moeten jullie het nog even doen met deze foto😉 maar er volgt snel meer! En kan je echt niet wachten, bestel dan snel je magazine @girlsofhonour • • Fotograaf @odizafotografie #girlsofhonour #girlsofhonourmagazine #weddinginspirations #styledshoot #trouwen #bruiloft #musthaves #modernwoman #modernweddings #bruidsboeket #bruid #bruidsjurk #zandvoortaanzee #safariwedding #brideandbride #weddingfloral #botanicflorals #bohemianweddings #industrialwedding #botanicalwedding #vintageweddings #floralwedding #debloemenkeuken

A post shared by Botanic | Florals | Weddings (@de_bloemenkeuken) on

Kortom: met Elvira ben je niet alleen verzekerd van kwalitatief goede en mooie bloemcreaties je krijgt er ook nog eens een hele gezellige tijd bij. Ze is enthousiast, denkt snel en stopt niet voor ze kippenvel krijgt van het resultaat! Ben jij om? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Elvira.

Foto: De BloemenkeukenNeem nu contact op met Elvira!
Foto: De Bloemenkeuken

Voor meer inspiratie en alle hulp bij het plannen van jouw bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
De beste 11 trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!
Foto: Trouw Trendy
Huisdieren bij de bruiloft betrekken doe je zo!
Dieren zorgen niet alleen voor onvergetelijke en leuke foto's, maar dragen ook bij aan een fantastische dag!
Bruiloft catering in Utrecht: deze cateraars zorgen ervoor dat jij een (h)eerlijke trouwdag hebt!
Bruiloft catering in Utrecht: deze cateraars zorgen ervoor dat jij een (h)eerlijke trouwdag hebt!
De catering maakt je huwelijksfeest tot een culinair succes en al helemaal als je hier verantwoordelijke en eerlijke keuzes voor maakt. Ontdek de heerlijkheid van deze cateraars uit Utrecht..

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie