Bloemenprint op je bruidsjurk, de leukste trend ooit!

We zagen het afgelopen seizoen al een beetje en het verrast ons niet dat deze trend dit jaar weer helemaal terug is. Bloemen zijn vrouwelijk, sensueel en romantisch.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruid

Omdat de catwalks van de internationale bruidsmode hun nieuwe collectie voor volgend jaar nu al presenteren, hebben wij al een klein kijkje achter de schermen van de nieuwe zomerbruidsmodetrends 2017 kunnen nemen. Wij konden de jurken met bloemenprinten niet uit ons hoofd krijgen, en jij na het lezen van dit artikel vast ook niet!

We zagen het afgelopen seizoen al een beetje en het verrast ons niet dat deze trend dit jaar weer helemaal terug is. Bloemen zijn vrouwelijk, sensueel en romantisch. De bekendste modemerken hebben deze trend optimaal gebruikt in hun collectie. Bloemen worden op veel creatieve manieren gebruikt in de bruidsmode voor het voorjaar  2017. Ben je gek van bloemen? Dan kun je deze trend niet missen!

opslaanVintage, Pronovias.
Vintage. Credits: Pronovias

Een van de ontwerpen die wij het mooist vonden, en net wat anders was dan de rest, was de jurk van Pronovias, model Norte. Het is een prachtige uitlopende jurk, met een geweldig decolleté. Met nude kleuren en veel geborduurde details op zowel de voor- als de achterkant is dit een prachtige jurk voor de bruid die de romantiek wil laten zegenvieren.

YolanCris zijn een van de hotste ontwerpers komend seizoen, en de zussen Yolanda en Cristina hebben dan ook de reden voor hun populariteit opnieuw weten te bevestigen met hun nieuwe ontwerpen voor 2017. Ze verwerkten bloemen in hun originele ontwerpen, of het nu om hun korte of hun klassieke jurken gaat.

opslaanIncienso, YolanCris.
Incienso. Credits: YolanCris
opslaanNaeem Khan.
Naeem Khan. Credits: Barcelona Bridal Fashion Week
opslaanFlowerbomb, Viktor and Rolf.
Flowerbomb. Credits: Viktor and Rolf
opslaanAlexia, Monique Lhuillier.
Alexia. Credits: Monique Lhuillier

Naar beneden vallende bloemen, verspreid over de hele jurk, werden verwerkt in de ontwerpen van Monique Lhuillier. Het borduurwerk in nudekleur staat prachtig in contrast met het wit van de rest van de jurk. Het is een prachtige model voor de klassieke bruid die wel graag mee wil gaan met de trend!

De jurk van ontwerper Naeem Khan is voor de bruiden die het liefst een echte bloemenjurk willen. Je kunt ze bijna ruiken! De kleurrijke modellen van deze populaire designer zijn prachtig voor de bruid die iets ander wil dan wit. Kies een kleur dat goed bij je huidskleur staat en je zult er prachtig uitzien!

opslaanNatura, Pronovias.
Natura. Credits: Pronovias
opslaanHiguera, YolanCris.
Higuera. Credits: YolanCris
opslaanCandela Lucid Dreamers, Beba's Closet.
Candela Lucid Dreamers. Credits: Beba’s Closet
opslaanLena, Zuhair Murad.
Lena. Credits: Zuhair Murad

De jurken van Zuhair Murad zijn adembenemend en behoren zeker tot onze favorieten. Deze ontwerper denkt niet enkel aan de jurk zelf, want niet enkel het lijfje of de rok kunnen namelijk bezet worden met bloemen. Hij weet ook prachtige sluiers, passend bij de jurk te ontwerpen. Hierdoor kun je een perfect bloemenpakket dragen op jouw speciale dag. Wat wil je nog meer?

De geborduurde bloemen doen het prachtig op een mooie open rug. Een model als dit is sensueel en romantisch in één. Diepe rugdecolletés maken dat elke vrouw zich op en top vrouwelijk voelt!

opslaanAlicia Rueda Atelier.
Credits: Alicia Rueda Atelier
opslaanNaeem Khan.
Naeem Khan. Credits: Barcelona Bridal Fashion Week
opslaanRime Arodaky.
Credits: Rime Arodaky
opslaanNavascués.
Credits: Navascués

Het model van Pronovias Atelier is ook een jurk die onze aandacht trok. Deze prinsessenjurk heeft een fantastische volumineuze rok van tul en is hierdoor een echte collectersitem. Het bovenstuk heeft een prachtig lijfje met bandjes, en de decolleté zorgt voor een tattoo-effect dat net een prachtige tweede huid lijkt! Wordt een met de jurk en wees de ultieme bruid.

opslaanNorte, Pronovias.
Norte. Credits: Pronovias
opslaanNavascués.
Credits: Navascués
opslaanNaeem Khan.
Naeem Khan. Credits: Barcelona Bridal Fashion Week
opslaanAnabel, Pronovias.
Anabel. Credits: Pronovias

De bloementrend is een trend waar wij direct verliefd op zijn geworden. Romantiek, liefde en sensualiteit staan centraal bij deze prachtige jurken. Ga voor de bloementrend en je zit helemaal goed voor jouw bruiloft!

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!