De leukste juweliers van Noord-Brabant vind je op Zankyou!

Ringen uitzoeken wordt een feest bij deze topleveranciers! Wij hebben de leukste juweliers uit Noord-Brabant voor jullie op een rijtje gezet.

  • Andere services
  • Adviseren

If you liked it, then you should have put a ring on it! Een bruiloft is niet compleet zonder het moment dat je de ring om de vinger van je partner schuift. Maar misschien wil je buiten die prachtige ook nog andere mooie sieraden voor je bruiloft aanschaffen. Maar waar ben je aan het juiste adres voor ringen en sieraden? Zankyou zette de beste juweliers van Noord-Brabant voor je op een rij. Bij deze leveranciers ben je verzekerd van kwaliteit en perfecte service!

Foto: Mignon Juwelier
Foto: Mignon Juwelier
De juweliers zijn gekozen door Zankyou en worden op een willekeurige volgorde weergegeven.

DoesdesignBezoek de website

Adverteren

Als je houdt van uniek en onderscheidend, ben je bij Doesdesign aan het juiste adres. Birgit maakt trouwringen volgens een oude Japanse smeedtechniek: Mokume-gane. Het is een techniek die niet veel beoefend wordt in de sieraden branche. Het resultaat: trouwringen met een artistiek uiterlijk die je niet vaak zult tegenkomen.

Foto: DoesdesignNeem nu contact op met Doesdesign!
Foto: Doesdesign
Foto: DoesdesignNeem nu contact op met Doesdesign!
Foto: Doesdesign

De Edelsmederij Bezoek de website

Hier werken twee goudsmeden in hetzelfde pand. Hun belangrijkste speerpunt: persoonlijkheid. Zeker als het op trouwringen aankomt. Want trouwringen worden jarenlang als symbool voor een relatie gedragen en daarom moeten ze persoonlijk zijn. Keuzes in het materiaal, eventuele steentjes en de kleur zijn daarom super belangrijk.

Foto: De Edelsmederij Neem nu contact op met De Edelsmederij!
Foto: De Edelsmederij
Foto: De EdelsmederijNeem nu contact op met De Edelsmederij!
Foto: De Edelsmederij

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers Bezoek de website

Met circa 4000 ringen op voorraad is er heel wat te kiezen bij Juwelier Rooyackers. De grote collectie biedt niet alleen verschillende stijlen, maar ook genoeg variatie in prijsklassen. Wil je liever zelf iets ontwerpen? Ook dat kan! Jullie wensen zijn het allerbelangrijkste. Alle ringen worden vervaardigd in het eigen atelier.

Foto: Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers Neem nu contact op!
Foto: Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers
Foto: Uw Trouwringenspecialist Juwelier RooyackersNeem nu contact op!
Foto: Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers

Juwelier Cober Oss Bezoek de website

Goedkoop zijn onze trouwringen niet, maar daar zit dan ook net het verschil”, aldus Juwelier Cober uit Oss. Kies je ervoor om je ringen hier te laten maken, dan kies je voor design met een perfecte afwerking. Het is voor Vincent Cober een missie om ervoor te zorgen dat jullie jaren later nog steeds blij zijn met jullie trouwringen.

Foto: Juwelier Cober OssNeem nu contact op met Juwelier Cober Oss!
Foto: Juwelier Cober Oss
Foto: Juwelier Cober OssNeem nu contact op met Juwelier Cober Oss
Foto: Juwelier Cober Oss

Goudsmid 10-LineBezoek de website

Jacqueline van 10-Line maakt met passie voor het vak mooie persoonlijke sieraden. Het is maatwerk. Ook heel bijzonder: in dit atelier kunt je, met een beetje hulp, je eigen sieraad maken. Je kunt dan zelfs oude sieraden hergebruiken om tot een wel een heel speciaal eindresultaat te komen. Vooraf wordt uiteraard je ontwerp besproken om te kijken of alles wel haalbaar is.

Foto: Goudsmid 10-LineNeem nu contact op met Goudsmid 10-Line!
Foto: Goudsmid 10-Line
Foto: Goudsmid 10-LineNeem nu contact op met Goudsmid 10-Line!
Foto: Goudsmid 10-Line

Mignon Juwelier Bezoek de website

Hier vind je heel veel modellen en nog meer mogelijkheden, want alles kan aangepast worden naar jullie wensen. Mignon Juwelier adviseert met liefde en passie, zodat jij en je geliefde de set ringen krijgen waar jullie altijd al van droomden. Wil je een extra persoonlijke touch aan je ring geven door middel van gravure of vingerafdruk? Ook dat is mogelijk!

Foto: Mignon Juwelier Neem nu contact op met Mignon Juwelier!
Foto: Mignon Juwelier
Foto: Mignon JuwelierNeem nu contact op met Mignon Juwelier!
Foto: Mignon Juwelier

Heb jij jouw leverancier gevonden? Aarzel dan niet en neem contact op! Wil je liever nog wat inspiratie opdoen voordat je echt een juwelier binnenstapt? Kijk dan nog even rond op onze website, Facebook, Instagram  en Pinterest!

Deze artikelen vind je misschien ook leuk:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!