Brief aan Zankyou - Fijne verjaardag!

Een brief aan Zankyou, van Aubéline, ter ere van het 10-jarig bestaan dat wij dit jaar vieren.

Hey Zankyou!

Het is al een hele tijd geleden dat ik iets schreef voor het magazine… We zijn zo ontzettend hard gegroeid, dat ik geen tijd meer gehad heb om deel te nemen aan ieder spannende projecten dat je aan gaat. Soms vind ik het jammer, maar diep van binnen ben ik vooral heel erg trots! Dit jaar is alweer jouw 10e verjaardag – dé uitgelezen kans om in de pen te kruipen voor een felicitatie…

Ik kan bijna niet geloven dat het al 10 jaar geleden is. Ik heb vanaf het eerste moment zoveel vertrouwen gehad! We hebben hard gewerkt voor alles wat we bereikt hebben.

Ik herinner me de eerste dag alsof het gisteren was. Met een team van slechts zeven mensen waren wij het cliché beeld van een groepje mensen met een grote droom: aan een plastic tafel in de zon naast ons huidige kantoor.

Zankyou Weddings
Zankyou team meeting – Mei 2010

Wij hadden geen leveranciers database, of een commerciële afdeling… slechts een klein team, aanwezig in zes landen met één persoon per land om alles in goede banen te leiden. Guillermo en Javier combineerden hun functies als CEO met duizend andere taken (nou ja, dat is nu nog steeds zo), vergaderingen in een kantoor zonder airco of verwarming (dat is bijna niet te doen in Madrid) dat bijna even goed bereikbaar was als Zweinstein met als enige vervoermiddel de trein vanaf perron 9 ¾.

Team Zankyou in groeiende kracht – 2014

Eerlijk is eerlijk: het was soms moeilijk! We moesten het vertrouwen winnen van iedereen, ons bekend maken in de trouwindustrie en blijven groeien met een klein team en beperkt budget. Maar, als je een droom hebt… dan kun je er toch niet mee stoppen? Ons kleine team was nergens bang voor en we stonden elke uitdaging met enthousiasme en vertrouwen tegemoet: altijd klaar om het volgende avontuur te verwelkomen.

En kijk ons nu eens: leider of co-leider in alle landen waar we aanwezig zijn (maarliefst 23 landen op 4 continenten)! We hoeven niet langer uit te zeggen wie wij zijn, en dat wij waar maken waar wij voor staan: een positie waar wij 10 jaar geleden alleen maar van hebben kunnen dromen. Zelfs de New York Times beveelt ons aan aan haar lezers – en dat is iets om trots op te zijn!

En weet je wat? Het is gek dat wij na 10 jaar nog steeds elkaar (en iedereen) verrassen. We stoppen niet en gaan door – we zijn pas net begonnen!

En hier zijn we nu: bedankt voor het vertrouwen in mij en het helpen groeien als persoon en als professional – ik kijk met zoveel geluk terug op deze tijd en kijk uit naar de avonturen die we samen nog aan zullen gaan.

Zankyou Nerd Christmas 2018

Ons kleine gezin is zo gegroeid vanaf de tijd dat wij met slechts 7 mensen waren… nu ontmoet ik vreemdelingen in de wandelgangen en ben ik verrast dat zij één van onze kantoren binnen gaan. Toch zijn we nog steeds een hechte familie, en vormen wij elke dag nieuwe vriendschappen met mensen van over de hele wereld met wie wij samen werken om dit project waar te kunnen maken. Dankzij jou!

Gefeliciteerd, Zankyou! Ik heb je ontmoet in je kindertijd, maar je bent al zo gegroeid. Nog vele jaren!

Liefs.

Laat een bericht achter

Style 8942. Credits: Justin Alexander
Jouw romantische én elegante droomjurk vind je in de collectie van Justin Alexander voor 2018!
Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor 2018. Sensuele trouwjurken voor de elegante bruid!
Barrington. Credits: Sottero and Midgley
Sottero en Midgley: de beste designs uit de 2018 collectie. Kies jouw favoriet!
Looks geïnspireerd door elegante en zeer glamoureuze vrouwen - de nieuwe Sottero en Midgley 2018 collectie.
Style 4005_0001. Credits: Sincerity Bridal
Word een Sincerity Bridal bruid in 2018 en draag één van deze ontwerpen op je grote dag!
De nieuwe collectie trouwjurken van Sincerity Bridal presenteert in 2018 de meest romantische designs voor moderne bruiden.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie