Bruidstaart bestellen: waar moet je allemaal aan denken?

Bruidstaart bestellen: waar moet je allemaal aan denken?

Een taart moet passen bij jullie als koppel, heerlijk smaken en er fantastisch uit zien! Het Taartgeheim geeft de beste tips voor het bestellen van jullie bruidstaart - waar moet allemaal aan gedacht worden?

Bruidstaart bestellen: waar moet je allemaal aan denken?
  • Receptie en Feest
  • Sponsored

Het aansnijden van de bruidstaart is een van de speciale momenten op je trouwdag. Sowieso een foto waard, maar met een speciale taart wordt het moment van het aansnijden en de foto alleen nog maar leuker! Maar waar moet je nu allemaal denken? Voor Het Taartgeheim heeft uitzoeken en bestellen van een bruidstaart geen geheimen meer. Gelukkig wil deze topleverancier je best een handje op weg helpen met wat gouden tips!

opslaanHet Taartgeheim
Het Taartgeheim

1. Laat de taart aansluiten op het thema van je bruiloft
Hoe leuk is het om alles in dezelfde stijl te hebben? Je taart hoeft daar echt geen uitzondering op te zijn. Het Taartgeheim raadt je aan om je taart in een vorm te gieten die bij het thema van je bruiloft past. Hoe? Maak een mood-board aan de hand van afbeeldingen die je op internet tegenkomt. Kleine kanttekening: Bij Het Taartgeheim weten ze ook dat veel foodfoto’s niet echt zijn. Is het allemaal wel héél strak en recht afgewerkt, dan is er waarschijnlijk iets gebruikt dat niet eetbaar is. Dus blijf wel een realistisch beeld voor ogen houden.

2. Kijk naar het aantal gasten en bepaal je budget
Voor hoeveel personen heb je een taart nodig? Geen onbelangrijke vraag: je wil immers niet dat een gedeelte van je gasten niet kan genieten van een lekker stukje taart of dat je juist heel veel over hebt. Aan de hand van het aantal gasten kun je ook gemakkelijker je budget bepalen. Bij Het Taartgeheim zeggen ze dat je minimaal van 6 euro per persoon moet uitgaan. Wil je een hele grote gepersonaliseerde taart met handgemaakte bloemen of iets anders? Dan gaat de prijs natuurlijk omhoog. Heb je weinig gasten, maar wil je toch een stapeltaart met verschillende lagen? Bij Het Taartgeheim kunnen ze dan werken met dummy’s, taarten van piepschuim die zijn opgemaakt zoals de rest van de taart. Zo heb je toch een spetterend effect en niemand zal zien dat er een fake stukje tussenzit!

opslaanFoto: Het Taartgeheim.
Foto: Het Taartgeheim.

3. Zoek de perfecte leverancier
Het Taartgeheim bereidt met liefde je bruidstaart, maar ga vooral op zoek naar een leverancier die bij je past en die betrouwbaar is. Dat laatste kun je checken op internet: lees recensies en kijk of het bedrijf samenwerkt met andere bedrijven in de bruidsindustrie. Bekijk ook het portfolio van een leverancier om te kijken of wat jij voor ogen hebt, ook past bij de stijl van het bedrijf.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

In onze database van trouwleveranciers vind je de beste pattisiers van Nederland. Hier zit zéker iemand tussen die bij jullie stijl en persoonlijkheid past. Één van deze top bedrijven is Het Taartgeheim, gevestigd in Oud-Beijerland. Lisa Kruidenier en Sonja Patty zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten. Zij maken voor jullie een bruidstaart waar nog lang over na gepraat wordt! Bespreek nu een gratis proef afspraak!

opslaanNeem nu contact op met Het Taartgeheim!
Sonja en Lisa. Foto: Het Taartgeheim.

4. Proef!
Natuurlijk wil je weten hoe je bruidstaart smaakt. Bij sommige leveranciers zijn hier extra kosten aan verbonden, bij andere worden de kosten weer in mindering gebracht als je de taart ook uiteindelijk bestelt. Hoe dan ook: proeven is belangrijk. Dit is ook een moment waarop al veel vragen worden gesteld: welke vorm wil je dat de taart heeft? Voor hoeveel mensen is de taart? Zijn er gasten met een allergie? Wees hierop voorbereid! Wij zetten alvast een paar tips op een rijtje voor het serveren van mensen met voedsel allergieën.

opslaanFoto: Het Taartgeheim.
Foto: Het Taartgeheim.

5. Kijk naar de leeftijd van je gasten
Heb jij veel kleintjes te gast? De ervaring van Het Taartgeheim is dat zij het vaak veel leuker vinden om van een cupcake of een ander klein gebakje te smikkelen dan van een groot stuk taart. Bekijk samen met je leverancier wat de mogelijkheden zijn.

Heb je na het lezen van deze tips ook zin gekregen in een stukje taart? Ga dan snel beginnen aan je mood-board en neem dan contact op met Het Taartgeheim om een proefafspraak in te plannen!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Het Taartgeheim Taart en Zoetigheid

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!