Bruiloftdecoratie met neondetails: zo gebruik je het op je bruiloft!

Hoe kun je die neonkleuren mooi gebalanceerd toevoegen aan je decoratie? Love & Memories geeft je de beste tips voor het gebruik van deze knalkleuren!

Bruiloftdecoratie met neondetails: zo gebruik je het op je bruiloft!
  • Decoratie stijlen
  • Editorial
  • Ceremonie decoratie
  • Indrukwekkend

Trends komen en gaan… Eerder keken we al naar verschillende decoratie trends voor bruiloften in 2019, maar één ding kunnen we niet ontkennen: 2019 is hét jaar van neondecoratie. Say what? Yes! Neon is het helemaal en Celèste van Love & Memories weet precies hoe jij neonkleuren op een smaakvolle manier in je decoratie voor de bruiloft kan verwerken!

Celèste is weddingdesigner en samen met Stephanie runt ze Love & Memories. Samen hebben ze de missie om wereldwijd exclusieve bruiloften te creëren die een onvergetelijke herinnering achterlaten. Met hun weddingplanning en -styling helpen zij jou om de mooiste dag van je leven te creëren die boven de verwachtingen uitstijgt. Zij richten zich op het creëren van sfeer, het samen genieten, maar bovenal het creëren van een emotionele en unieke ervaring waarbij het WOW- effect niet kan ontbreken. Persoonlijk, stijlvol, magisch, vol liefde en… in 2019 met neon.

Wil jij persoonlijk advies over het verwerken van Neon details in jouw bruiloft? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Celèste en Stephanie van Love & Memories. Zij helpen je graag verder!

opslaanFoto: Love & MemoriesNeem nu contact op met Love & Memories
Foto: Love & Memories

Neonsigns

Bij Love & Memories zijn ze er helemaal weg van. De felle kleurrijke details die je met neon overal terug kunt laten komen, zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer. Die mag op geen enkele bruiloft ontbreken toch? Maar hoe kun je die neonkleuren nu mooi gebalanceerd toevoegen aan je decoratie? Voeg bijvoorbeeld een neonsign toe als decoratie tijdens de ceremonie. Celèste stelt voor om jullie namen of een mooie quote in een felle kleur te gebruiken. Dat trekt zeker de aandacht. “Het maakt het super persoonlijk en het ziet er ook nog eens heel stijlvol uit.”

Neondecoratie

Neon beperkt zich niet alleen tot tekst, je kunt ook aan de slag met felle gekleurde bloemen of andere deco-pieces. Celèste: “Denk aan het bruidsboeket, bloemen op tafel, maar ook aan servetten en kaarsen.” Als je er een thema van wil maken, is het leuk om de kleur ook al te gebruiken op de uitnodiging. Een mooie neonkleur op de trouwkaart, geeft al een tipje van de sluier weg aan jullie gasten.

Meer tips? Lees dan ook over deze 10 originele bruiloft decoratie ideeën!

opslaan
Foto: Satin and Tat Weddings https://www.satinandtatweddings.com/

Wil je de neonstijl helemaal doorvoeren? Verwerk de kleur dan ook in je outfit. Voor het bruidspaar een gewaagdere outfit aandurft, is dit helemaal fantastisch. Ga als bruidegom voor een neontouch met een mooie felgekleurde stropdas of sokken, als bruid kun je bijvoorbeeld kiezen voor een nagellak in een fijne neonkleur.

Ben jij al overtuigd van deze decoratietrend? Laat het ons weten in de comments! Wil jij graag in contact komen met Love & Memories voor jouw eigen bruiloftsdecoratie? Neem dan snel contact op met Stephanie en Celèste !

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Love & Memories Weddingplanners

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!