Adverteren

City Mini Guide: Rotterdam

In deze Mini City Guide vertellen wij je waar je aan moet denken bij het plannen van jullie grote dag in Rotterdam!

  • Begin organisatie
  • Adviseren
  • Nederland

Rotterdam, een stad met een rijke geschiedenis en onlangs nog uitgeroepen tot ¨Coolste stad van Europa¨ door CNNis dit de stad waar jullie je grote dag gaan beleven met al jullie vrienden en familie? Goede keuze! Wij van Zankyou weten hoe veel er komt kijken bij het organiseren van een droombruiloft – daarom helpen wij je graag op weg. In deze Mini City Guide vertellen wij je waar je aan moet denken bij het plannen van jullie grote dag. Niet alleen vertellen we je de belangrijkste dingen om af te vinken op jullie takenlijst, maar om het jullie helemaal gemakkelijk te maken raden wij je ook een aantal van de beste leveranciers uit de bruids industrie in Rotterdam aan. Met hen wordt het organiseren van jullie bruiloft een feestje!

opslaanFoto: Wat een Plaatje by Angie Peralta
Foto: Wat een Plaatje by Angie Peralta

Locatie

Adverteren

Het vinden van een locatie is vaak de eerste stap in de organisatie van je bruiloft. Deze moet natuurlijk aan al jullie eisen voldoen: denk bijvoorbeeld aan een bepaalde stijl die je wilt volgen voor je bruiloft, het aantal mensen die welkom zijn op de locatie én waar de locatie zich bevindt. Maar, het belangrijkste is dat deze ook beschikbaar is op dé datum. Als jullie eenmaal een locatie geboekt hebben kunnen jullie beginnen met het zoeken naar andere leveranciers. Op één van deze locaties kan jullie sprookje zich zeker voltrekken:

Boompjes Rotterdam 

Boompjes Rotterdam is dé perfect locatie voor ieder evenement: deze trouwlocatie straalt een en al luxe uit, with a touch of class. Rotterdam staat bekend om haar architectuur: in het iconische glazen pand van Boompjes Rotterdam zie je dit zeker terug! Wat bijzonder!  Van de ceremonie tot de receptie, en van het diner tot het feest: jullie kunnen bij Boompjes Rotterdam terecht voor jullie gehele trouwdag. Met jullie bruiloft op een locatie die al twee jaar op jaar tot winnaar is uitgeroepen in de categorie Trouwlocaties bij de ZIWA awards (Zankyou International Wedding Awards), weten jullie zeker dat jullie de goede keuze maken.

opslaanFoto: Boompjes Rotterdam
Foto: Boompjes Rotterdam
opslaanFoto: Boompjes Rotterdam
Foto: Boompjes Rotterdam

In den Rustwat 

Restaurant en trouwlocatie In den Rustwat wordt ook wel het best bewaarde geheim van Rotterdam genoemd. Dit historisch pand met authentieke items is een échte blikvanger: verras je gasten met deze bijzondere trouwlocatie. De oranjerie die zich achter het monumentale pand bevindt is dé perfecte trouwlocatie. Met een capaciteit voor ongeveer zestig gasten zullen jullie optimaal kunnen genieten op deze prachtige locatie met privé tuin met alle mensen die jullie het meest dierbaar zijn. Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

opslaanFoto: In den Rustwat
Foto: In den Rustwat
opslaanFoto: In den Rustwat
Foto: In den Rustwat

Weddingplanner

Veel mensen denken dat het inhuren van een weddingplanner overbodig is en veel extra geld kost. Maar niks is minder waar! Het zelf organiseren van een bruiloft kost veel tijd en moeite: het zoeken van geschikte leveranciers tegen een goede prijs, de planning en jullie budget in de gaten houden én zorgen dat iedereen zich aan de afspraken houdt… Daarnaast moet je ook nog zorgen dat jij zelf straks klaar bent voor je grote dag compleet met jurk, schoenen, accessoires, haar en make-up. Een weddingplanner kan een grote last van jullie schouders namen en door zijn/haar connecties zijn jullie verzekerd van diensten van de beste leveranciers tegen de beste prijs. Wel zo handig!

Fotograaf

Wanneer jullie grote dag aan een einde is gekomen willen jullie deze geweldige herinneringen voor altijd in leven houden: de perfecte manier hiervoor is om een foto- of videograaf in te huren voor jullie bruiloft. Deze foto´s en video´s zullen jullie voor altijd dierbaar zijn; wees daarom kritisch en zorgvuldig bij het zoeken naar een trouwfotograaf! Deze moet niet alleen mooie plaatjes schieten, maar hij of zij moet ook jullie wensen begrijpen. Als er een klik is tijdens het kennismakingsgesprek zit dit vaak helemaal goed! Voor meer tips over het kiezen van de geschikte trouwfotograaf, klik hier!

Wat een Plaatje by Angie Peralta 

Angie Peralta is een echte storyteller, zij wil niks liever dan jullie liefde voor elkaar (en voor jullie gasten) zien door de lens van haar camera. Angie Peralta heeft oog voor detail en is gespecialiseerd in foto´s met natuurlijk licht. Op jullie grote dag zal zij alle bijzondere momenten vastleggen op een prachtige, ontroerende en spontane manier vanuit een journalistiek oogpunt. Tijdloze foto´s die jullie keer op keer zal helpen herinneren hoe mooi deze dag voor jullie was!

opslaanFoto: Wat een Plaatje by Angie Peralta
Foto: Wat een Plaatje by Angie Peralta
opslaanCredits: Wat een Plaatje by Angie Peralta
Credits: Wat een Plaatje by Angie Peralta

For Love We Live photography 

Steef en Lucy van For Love We Live photography bundelen hun krachten voor de mooiste trouwfoto´s van jullie grote dag. Zij worden geïnspireerd door het pure, echte en kwetsbare karakter van jullie échte liefde: de perfecte ingrediënten om jullie op de mooiste manier vast te kunnen leggen op jullie trouwdag. Verwacht foto´s die het verhaal vertellen van jullie trouwdag, tot in de kleinste details worden alle momenten vastgelegd – ook die momenten die met woorden niet te omschrijven zijn.

opslaanFoto: For Love We Live Photography
Foto: For Love We Live Photography
opslaanFoto: For Love We Live Photography
Foto: For Love We Live Photography

Cateraar

Sommige bruidsparen hebben het geluk dat de trouwlocatie decatering aanbiedt, maar dit is niet overal zo: vergeet hier dus niet naar te informeren! Andere koppels moeten het zoeken van een cateraar aan de lange takenlijst toevoegen. First things first: hoeveel gasten verwacht je, wat is je budget en wat voor eten wil je graag aan je gasten serveren? Een geschikte cateraar gevonden? Bereidt dan een lijstje voor met vragen die je moét stellen bij de boeking, zoals: verzorgen zij ook linnengoed en servies? Zorg dat jullie een top 5 maken van cateraars, zodat jullie altijd iets achter de hand hebben, mocht jullie eerste keus niet werken!

Old Scuola 

Wat schotelen jullie je gasten voor op jullie grote dag? Ga voor iets dat iedereen lekker vindt – italiaans! Old Scuola serveert pizza´s zoals pizza´s moeten zijn: hout gestookt en van hoogstaande kwaliteit. Maar niet alleen voor pizza´s kunnen jullie hier terecht: jullie gasten zullen ook kunnen smullen van de lekkerste antipasti! Met Old Scuola kunnen jullie sowieso rekenen op stijl, kwaliteit én goede smaak. En, ook leuk, de mannen en vrouwen van Old Scuola zien eruit alsof ze recht uit de jaren ´20 komen gewandeld – perfect voor een thema bruiloft!

opslaanFoto: Old Scuola
Foto: Old Scuola
opslaanFoto: Old Scuola
Foto: Old Scuola

Taart

Nu we het toch over iets lekkers hebben… wat voor bruidstaart willen jullie en hoe vind je een goede taartenbakker? Je kunt ervoor kiezen om in de buurt te informeren bij bakkerijen of zij ook bruidstaarten maken, of om naar een exclusieve bruidstaarten patisserie te gaan. Hoewel deze vaak iets prijziger zijn, heb je waarschijnlijk wel meer kans op een gepersonaliseerde taart die voldoet aan al jullie wensen. Het belangrijkste is, naast je budget, dat je een afspraak maakt om jullie toekomstige taart te gaan proeven! Het is natuurlijk, naast het uiterlijk, ook heel belangrijk dat de taart lekker is. Nog één laatste tip: Heb je gasten die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten, laat dit dan altijd even weten!

Ten to Three bakery

Van een kleine en intieme bruiloft tot een extravagante receptie – Ten to Three bakery zal jullie bruiloft voorzien van de lekkerste zoete versnaperingen! Van een bruidstaart met meerdere lagen met de mooiste details tot een cupcake tower met cupcakes in alle soorten en maten – waar kiezen jullie voor?  Kun je niet kiezen? Geen probleem! Ten to Three bakery zal zorgen voor een echte dessert table met de lekkerste taarten, cupcakes, cakepops en macarons. Dat word smullen!

opslaanFoto: Ten to Three Cakes
Foto: Ten to Three Cakes
opslaanFoto: Ten to Three Cakes
Foto: Ten to Three Cakes

Bloemen

De kracht van bloemen op jullie grote dag moet niet onderschat worden! Bloemen maken jullie trouwlocatie helemaal compleet: prachtige bloemen decoraties zorgen voor nét dat beetje extra sfeer en kunnen jullie bruiloft thema perfect naar voren laten komen. En niet alleen bloemdecoraties zijn belangrijk, ook jouw look is niet compleet zonder een prachtig bruidsboeket!

Busje Bloemen 

Busje Bloemen is jouw bloemstylist aan huis! Zij zullen jou een prachtig bruidsboeket leveren dat totaal is afgestemd op al jouw wensen. Alle soorten bloemen in alle kleuren van de regenboog , van strak gestyled tot een boeket wilde bloemen. Alles is mogelijk! Niet alleen op zoek naar een prachtig bruidsboeket? Vraag Busje Bloemen om de mooiste corsages, auto decoratie en decoratie van de trouwlocatie!

opslaanFoto: Busje Bloemen
Foto: Busje Bloemen
opslaanFoto: Busje Bloemen
Foto: Busje Bloemen

Muziek

Je gasten maken de bruiloft, maar wat is een goed feestje zonder goede muziek? Zorgt een kennis voor de muziek, of huur je een band of dj in? Overleg met jullie muzikanten wat jullie graag willen horen (en natuurlijk wat jullie absoluut niet willen horen): maak een lijstje met jullie lievelingsnummers zodat je zeker weet dat deze gedraaid of gezongen worden! .

Jesus Evil Highway

Zitten jullie niet te wachten om de nieuwste dance muziek uit de speakers te horen knallen op jullie trouwdag? Jesus Evil Highway zorgt voor de beste swing, country en rockabilly voor jullie grote dag! Jullie bruiloft zal een echt feestje worden met deze perfecte combinatie van diverse muziek: van rustige nummers die diep tot je doordringen tot swingende nummers met een hoog energiegehalte, maar natuurlijk zijn verzoekjes ook altijd welkom! Als dat geen feest word…

opslaanFoto: Jesus Evil Highway
Foto: Jesus Evil Highway
opslaanFoto: Jesus Evil Highway
Foto: Jesus Evil Highway

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met deze toppers!

Ga jij niet trouwen in Rotterdam? Neem dan een kijkje naar de City Mini Guides van Utrecht en Amsterdam!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Old Scuola Catering
Ten to Three Bakery Taart en Zoetigheid
Busje Bloemen Bruidsboeketten
Jesus Evil Highway Live muziek
Boompjes Rotterdam Restaurants
IDRW - In Den Rustwat Restaurants
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!